Kloppizam

Kako je Jürgen Klopp prekinuo prvi intervju vratara Alissona

Dok je Alisson davao intervju za službenu televiziju FC Liverpoola („LFC TV“), sjedeći mirno pred kamerama, intervju je naglo prekinuo trener Klopp, kako bi pozdravio svog novog vratara.
Sport / Nogomet | 20. 07. 2018. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trenutačno najskuplji vratar na svijetu Alisson Becker (25) imao je vatreno krštenje u Liverpoolu na način kako to radi trener Jürgen Klopp (51) -  u stilu prijateljskog 'Blitzkriega'.

Naime, dok je Alisson davao intervju za službenu televiziju FC Liverpoola („LFC TV“), sjedeći mirno pred kamerama, intervju je naglo prekinuo trener Klopp, kako bi pozdravio svog novog vratara.

"Ovo je veliki trenutak za mene, moju obitelj i moje savjetnike", govorio je u kameru Brazilac, a onda se naglo iz pozadine začulo „sorry“. U kadar potom ulazi Klopp uz svoj karakteristični široki osmijeh, grleći Alissona i želeći mu dobrodošlicu.

"Lijepo te je vidjeti! Stvarno cool što si ovdje! Vidimo se kasnije", rekao je Klopp novom vrataru Redsa.

Nakon Kloppova odlaska vidjelo se da je Alisson apsolutno ''kupljen'' trenerovim potezom, a svoj smijeh na koncu je morao ''zaključiti'' dobrim gutljajem vode, kako bi mogao nastaviti intervju za „LFC TV“.

Kopirati
Drag cursor here to close