Ćopili im ga ispred nosa

Kakav preokret: Real oteo Barci veliku zvijezdu, dogovoren veliki transfer!

Najveći rival Katalonaca, Real Madrid, iskoristio je situaciju u Barci i stigao do načelnog dogovora s milanskim klubom prema kojemu bi 23-godišnji strijelac prešao na Santiago Bernabeu za sto milijuna eura.
Sport / Nogomet | 14. 09. 2020. u 13:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Lautaro Martinez

Posljednjih godinu dana jedna od najfrekventnijih vijesti što se transfer svijeta tiče svakako je ona o potencijalnom prelasku Lautara Martineza u redove Barcelone.

"Ljubav" argentinskog napadača s Lionelom Messijem bila je okosnica te priče, ali nakon što je postalo jasno da će Messi dogodine besplatno napustiti Camp Nou, čini se kako se njegov sunarodnjak iz milanskog Intera predomislio oko dolaska u Kataloniju.

Kako prenosi talijanski Sport Mediaset, najveći rival Katalonaca, Real Madrid, iskoristio je cijelu situaciju i stigao do načelnog dogovora s milanskim klubom prema kojemu bi 23-godišnji strijelac prešao na Santiago Bernabeu za sto milijuna eura. 

Uz to, Los Blancosi su već dogovorili uvjete suradnje s Argentincem koji bi po sezoni trebao dobivati osam milijuna eura, što je dva milijuna manje od Barcine ponude, ali i dalje više od pet milijuna eura koliko zarađuje na Meazzi.

Navodno je uprava talijanskog velikana nastojala držati ovaj transfer „u miru i tišini“ kako bi isposlovali od Barcelone da besplatno pusti Artura Vidala, koji bi na sjever Čizme trebao stići ovog tjedna.

Vijest je prenio i Mundo Deportivo, tako da je vrlo izgledno kako će Barca ostati praznih ruku. 

Kopirati
Drag cursor here to close