Bundesliga

Kakav pad nakon Londona: Bayern poražen od Hoffenheima

Bavarce je "potopio" Armenac Sargis Adamjan s dva gola u 54. i 80. minuti, dok je strijelac za domaćine bio Lewnandovski (72).
Sport / Nogomet | 06. 10. 2019. u 08:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bayerna spušteni su na zemlju nakon što su izgubili u 7. kolu Bundelige na svojoj Alianz Areni od Hoffenheima s 1:2.

Sastav Nike Kovača je u utorak s pomalo nevjerojatnih 7:2 "razvalio" Tottenham u Ligi prvaka u Londonu i nikako se nije očekivao poraz od Hoffenheima, za kojeg još ne igra njihov najbolji strijelac, ozlijeđeni hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

No, Bavarce je "potopio" Armenac Sargis Adamjan s dva gola u 54. i 80. minuti, dok je strijelac za domaćine bio Lewnandovski (72). Ivan Perišić je zaigrao za Bayern od 60. minute.

Unatoč porazu Bayern je ostao vodeći jer Borussia Dormund nije uspjela slaviti kod Freiburga,koji je na 2:2 izjednačio u 90. minuti autogolom Akandjia.

U derbiju su Bayer i Leipzig odigrali 1:1, pa Bayern, Borussia (D), Leipzig, Schalke i Bayer imaju po 14 bodova na čelu ljestvice.

Remijem protiv Kölna preporođeni Schalke propustio je priliku skočiti na vrh tabele Bundeslige, ali to danas može učiniti Borussia M'Gladbach, pobijedi li Augsburg na svom terenu.

Koban za Schalke bio je Jonas Hector u 90. minuti utakmice, kad je reprezentativac Njemačke poravnao na konačnih 1:1.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close