'Fizički inferiorni'

Kadeti dva puta poraženi od Sjeverne Makedonije

''Nedostajalo nam je nekoliko igrača, ali se i ovdje pokazalo nekoliko njih na koje ćemo moći računati u budućnosti. Drugu utakmicu smo odigrali bolje nego prvu, u jednom trenutku smo imali i pozitivan rezultat''
Sport / Nogomet | 14. 02. 2020. u 19:40 Feđa Ibrulj | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kadetska reprezentacija BiH je pod vodstvom novog izbornika Nermina Šabića je tijekom ovog tjedna dva puta odmjerila snage s vršnjacima iz Sjeverne Makedonije. U oba susreta uspješniji su bili gosti.

Prva igrana u srijedu otišla je na stranu gostiju iz Sjeverne Makedonije prije svega zahvaljujući raspoloženom Chilafiju koji je uspio postići dva gola za svega dvije minute. U drugom duelu bh kadeti su izgledali puno bolje na terenu, iako su Makedonci uspjeli povesti iz prvog udarca na gol (Stojanovski), domaća selekcija je preko napadača Kahvića u drugom dijelu napravila preokret za vodstvo 2:1. Ipak, u završnici utakmice BesarGudjufi kreira novi preokret. Prvo je u 79. minuti poravnao na 2:2, a drugim golom pet minuta prije kraja osigurao pobjedu svojoj selekciji.

''Ove provjere su nam poslužile da vidimo s čime raspolažemo u ovom trenutku. Nedostajalo nam je nekoliko igrača, ali se i ovdje pokazalo nekoliko njih na koje ćemo moći računati u budućnosti. Drugu utakmicu smo odigrali bolje nego prvu, u jednom trenutku smo imali i pozitivan rezultat. Međutim, nakon izmjena vidjelo se da smo fizički inferiorni u odnosu na protivnika i na kraju smo poraženi. Možda smo danas zaslužili i više, ali u svakom slučaju još je posla pred nama i nastavljamo i dalje da gradimo ekipu'', istakao je nakon druge utakmice izbornik BiH Nermin Šabić.

Kadetska reprezentacija BiH je uspjela tri puta zaredom izboriti plasman na Europsko prvenstvo, a novu ciklus počinje turnirom prvog kruga u Hrvatskoj koji je na rasporedu od 29.10 do 4.11. Uz Hrvatsku i BiH u skupini 1 nalaze se Bugarska i Lihtenštajn.

Kopirati
Drag cursor here to close