Hvala!

Juventus se videom oprostio od Mandžukića

Mandžukić je u utorak potpisao ugovor za vodeću momčadi katarske lige nakon što je posljednje četiri i pol godine nosio dres Juventusa.
Sport / Nogomet | 30. 12. 2019. u 21:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
View this post on Instagram

Thank you, Mario! All the best on your next adventure! #FinoAllaFine #ForzaJuve

A post shared by Juventus Football Club (@juventus) on

''Hvala, Mario! Sve najbolje u tvojoj sljedećoj avanturi!'', poručeno je na društvenim mrežama Juventusa Mariju Mandžukiću uz prigodne isječke nekih od najljepših trenutaka i pogodaka koje je postigao hrvatski napadač u ovom talijanskom klubu. 

Podsjetimo, Mandžukić je u utorak potpisao ugovor za vodeću momčadi katarske lige nakon što je posljednje četiri i pol godine nosio dres Juventusa.

Premda se talijanski velikan nekorektno ponio prema hrvatskom napadaču, Mandžukić se biranim riječima oprostio od Juventusa.

"Nemoguće je sažeti četiri i pol godine u jednostavnom oproštaju, ali nadam se da ste vidjeli moju strast prema ovom klubu i momčadi u svakoj utakmici koju sam odigrao za Juventus. Veliko hvala gospodinu Allegriju i gospodinu Marotti što su me htjeli u Torinu. Bila je privilegija igrati za Juventus i posljednjih nekoliko mjeseci neće promijeniti poštovanje i ljubav koju imam prema klubu. Zahvaljujem se svim suigračima koje sam imao u ovim sezonama. Uistinu sam uživao u svakoj pojedinoj borbi, a osvojili smo ih mnogo," kazao je Mandžukić koji se zahvalio i navijačima koji su bili uz njega.

"Najveća hvala prekrasnim navijačima koji su pravi razlog zašto je klub tako velik i uspješan. Stvarno sam zahvalan na podršci koju ste mi pokazali od prvog dana. Želim vam sve najbolje. A što se mene tiče, vrijeme je za novo poglavlje. Zauvijek, vaš Mario", napisao je hrvatski napadač na Instagramu. 

Mandžukić je za Juventus upisao 164 nastupa i postigao 44 gola osvojivši osam trofeja pri čemu četiri uzastopna naslova talijanskog prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close