Popravljaju se

Juventus s igračem više uz dosta muke slavio protiv Sassuola

Prvih 45 minuta bilo je za zaborav, a Juventus je bio potpuno bezidejan. Imao je Juve loptu u posjedu, Sassuolo se organizirano branio, ali to je sve bilo skoro pa negledljivo.
Sport / Nogomet | 10. 01. 2021. u 23:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juventus je u posljednjoj utakmici 17.kola Serie A na domaćem terenu pobijedio Sassuolo u susretu u kojem su ih 'zeleno-crni' poprilično namučili. Utakmica je završila rezultatom 3:1, iako on nije prava slika onoga što se događalo na terenu.

Prvih 45 minuta bilo je za zaborav, a Juventus je bio potpuno bezidejan. Imao je Juve loptu u posjedu, Sassuolo se organizirano branio, ali to je sve bilo skoro pa negledljivo.

Najzanimljiviji dio prvih 45 minuta dogodio se u sudačkoj nadoknadi kad je Pedro Obiang dobio izravni crveni karton nakon starta 'za zatvor' kojeg je napravio na Chiesi.

Inače, Juventusu su se u prvih 45 minuta ozlijedila dva igrača – McKennie i Dybala.

Juventus ga je bolje otvorio drugo poluvrijeme te su za to ubrzo nagrađeni. Igrala se 51. minuta, Danilo je potegao iz daljine i jako lijepim udarcem svladao čuvara gostujuće mreže.

Iako su imali igrača manje Sassuolo se nije predao. Izjednačili su u 59. minuti, a strijelac je bio Defrel.

Juventus je ipak poveo u 82. minuti. Frabotta je ubacio s lijeve strane, obrana gostiju je na trenutak zaspala, a to koristi Ramsey i dovodi Staru damu u vodstvo.

U sudačkoj nadoknadi Torinezi su zabili i treći pogodak. Crisitano Ronaldo prihvatio je dugu loptu svoje obrane, sjurio se prema golu Sassuola i elegantno poentirao u svome stilu - ignorirajući na drugoj vratnici potpuno slobodnog Alvara Moratu.

Juventus je ostao na četvrtom mjestu Serie A sa 33 boda, trećeplasirana Roma ima bod, ali i utakmicu više, dok Milan ima utakmicu i šest bodova prednosti naspram Stare dame.

Ranije su nogometaši Hellas Verone svladali Crotone rezultatom 2:1. Nikola Kalinić (16') i Federico Dimarco (25') pogađali su za Veronu, a Junior Messias (55') za Crotone.

Lazio je u gostima kod Parme bio uspješan (2:0), dok je Napoli, također kao gpst, svladao Udinese 2:1.

Fiorentina je protiv Calgarija slavila minimalnim rezultatom 1:0. Strijelac pobjedonosnog gola bio je Dušan Vlahović u 72. minuti.

U prvoj utakmici dana Roma i Inter odigrali su 2:2 na Olimpicu.   

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close