Nije nego...

Juventus: Jest Maurizio, ali nije Pocettino nego Sarri!

Prije nekoliko dana objavljena je ''ekskluziva'' da Juvenuts preuzima Mauricio Pochettino, a najnovija je kako će to ipak biti njegov imenjak Maurizio Sarri
Sport / Nogomet | 26. 05. 2019. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je nedavno objavljeno da Allegri više neće biti trener Juvenuta, čelnici "Stare dame" nisu dugo čekali kako bi pronašli zamjenu. Naravno, tako su pisali mediji, a Juventus se nije službeno oglašavao.

U igri su bili Conte, Mourinho, Pochetino, Inzaghi... i još neka imena ''iznenađenja''.

Prije nekoliko dana objavljena je ''ekskluziva'' da Juvenuts preuzima Mauricio Pochettino, a najnovija je kako će to ipak biti njegov imenjak Maurizio Sarri, aktualni trener FC Chelseaja.

Službena potvrda i preuzimanje dogodit će se nakon finala koje se između Chelseaja i Arsenala igra 29. svibnja u Bakuu.

Kako za portal SNAI piše talijanski novinar Tancredi Palmeri, Sarri je pristao na plaću od sedam milijuna eura godišnje, ali detalji nisu objavljeni.

Isti izvor navodi da već nekoliko dana traju pregovori između Sarrija i Juventusa u Londonu gdje je u posljednje vrijeme više puta boravio direktor Stare dame Fabio Paratici.

Sarri se želi mirnim putem rastati od londonskog kluba, ali ako Roman Abramovič ne bude pristajao ni na jednu ponudu, talijanski stručnjak će na svoju štetu prekinuti suradnju i postati trener Juventusa, prenosi Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close