Tako mu vraćaju

Juventus ga ''nagazio'': Mandžukić bez prava nastupa u Ligi prvaka?

Maurizio Sarri morat će donijeti tešku odluku jer UEFA-i danas mora poslati popis igrača za grupnu fazu Lige prvaka. Kako se čini, na njemu neće biti bivšeg ''Vatrenog'' unatoč dosadašnjim zaslugama.
Sport / Nogomet | 03. 09. 2019. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Mandžukić (33) na rubu je ispadanja iz Juventusova kadra za Ligu prvaka! Vijest je to koju u utorak prenose brojni talijanski mediji, među kojima su La Gazzetta dello Sport i Fox Sports.

Bivši hrvatski reprezentativac nije u užim planovima novog trenera "stare dame" Maurizija Sarrija. Nije zaigrao ni minute u Juventusove dvije utakmice na startu Serie A, pobjedama kod Parme (1-0) i protiv Napolija (4-3).

Šuškalo se da bi Mario mogao napustiti Torino. Raspitivao se PSG, postojala je i opcija unosnog transfera u Katar, no Brođanin je sve to odbio želeći se nametnuti za mjesto u momčadi. A sad ga, sasvim je izvjesno, gubi, pišu 24sata.hr.

Juventus u utorak mora prijaviti 25 igrača za grupnu fazu Lige prvaka, među kojima su trojica ponikla u klupskoj školi, a ispod crte, osim Mandže, trebali bi se naći i Velšanin Aaron Ramsey (28) i Nijemac Emre Can (25).

Mandžo je prošle sezone nastupio 33 puta za Juventus, zabio je 10 golova i dodao sedam asistencija. Bio je jedan od ključnih igrača u pohodu na "scudetto", ali stare zasluge kod Sarrija očito ne vrijede.

Inače, postojala je realna mogućnost da se Mandžukiću u finišu prijelaznog roka pridruži i bivši suigrač iz "vatrenih" Ivan Rakitić (31). Juve je bio zainteresiran, Barcelona se zanimala za Federica Bernardeschija (25), ali torinski klub nije pristao na klasičnu zamjenu, nego je od Katalonaca tražio još 20 milijuna eura pa je posao propao, pišu 24sata.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close