Prvak se spasio

Juve u Ronaldovom debiju preokretom u 92. minuti do pobjede

Ipak, prvak se spasio poraza zahvaljujući autogolu Banija u 75. minuti i golu Bernardeschija u drugoj minuti nadoknade.
Sport / Nogomet | 18. 08. 2018. u 21:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prvoj utakmici nove sezone talijanskog nogometnog prvenstva i debiju Cristiana Ronalda prvak Juventus je kao gost svladao Chievo u Veroni sa 3:2 (1:1) spasivši se u 92. minuti.

Nova sezone Serie A započela je susretom punim preokreta na kraju kojega je favorizirani Juventus ipak stigao do tri boda golom u sudačkoj nadoknadi.

Dvoboj je počeo očekivano i Juventus je poveo već u trećoj minuti preko Khedire. Domaćini su do poluvremena uspjeli poravnati golom Stepinskog u 38. minuti, a početkom nastavka i povesti kada je Giaccherini u 56. minuti iskoristio kazneni udarac. Ipak, prvak se spasio poraza zahvaljujući autogolu Banija u 75. minuti i golu Bernardeschija u drugoj minuti nadoknade.

Donedavni hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić igrao je za Juventus od 64. minute te je u 86. postigao pogodak koji je nakon pregleda snimke sudac Pasqua poništio jer je prethodno Cristiano Ronaldo napravio prekršaj na vrataru Chieva Sorrentinu. Sorrentino je zbog vjerojatnog potresa mozga kojega je zadobio u toj situaciji morao biti zamijenjen, ali je mladi hrvatski vratar Adrian Šemper ipak ostao na klupi.

Kopirati
Drag cursor here to close