Zadnji vlak

Jurićev Torino predstavio Josipa Brekala

Josip Brekalo novi je igrač Torina. S obzirom da povremeni hrvatski reprezentativac nije žurio s produženjem ugovora u Wolfsburgu, 'selili' su ga od Villarreala, preko nekih engleskih klubova pa sve do Lazija. Na koncu je otišao u Torino...
Sport / Nogomet | 31. 08. 2021. u 22:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Torino, koji zadnjih sezona uglavnom tavori u donjem dijelu Serie A, doveo je Josipa Brekala na jednogodišnju posudbu s obvezom otkupa ugovora za ukupno 13 milijuna eura, a hrvatski krilni napadač će biti igrač kluba do 2026. godine.

Velika je to vijest i za hrvatskog stručnjaka Ivana Jurića koji vodi talijanski klub, a ovog vikenda javno je kritizirao upravu kluba da mu trebaju pojačanja ako žele rezultate.

Sada Torino na krilima Hrvata može pokušati napasti gornji dio tablice s obzirom da osim Brekala ima i Marka Pjacu koji je iz Juventusa stigao u susjedstvo po sličnim uvjetima.

Brekalo je u Wolfsburg stigao iz Dinama 2016. godine te u 122 nastupa za bio 22 gola i 17 puta asistirao. Jednu sezonu proveo je i na posudbi u Stuttgartu gdje je u 28 nastupa zabio 3 gola.

Ovo reprezentativno okupljanje izbornik Zlatko Dalić ga je izostavio s popisa, a dosad je za Vatrene nastupio 27 puta i zabio četiri gola.

Kopirati
Drag cursor here to close