Prgavi Bianconeri

Jurić o svađi s igračima Juventusa: Vrijeđali su me, a ja sam uzvratio

S obzirom na izrazito borbenu utakmicu između Juventusa i Verone (1:1) na kraju susreta došlo i do naguravanja te vrijeđanja s obje strane, u čemu je sudjelovao i hrvatski trener Ivan Jurić.
Sport / Nogomet | 26. 10. 2020. u 14:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Hellas Verona / Ivan Jurić i dalje je uspješan u Veroni

Ivan Jurić i njegova Hellas Verona ponovno su bili trn u oku aktualnom prvaku Juventusu. Nakon što su ih prošle sezone svladali rezultatom 2:1 u veljači, i na startu nove sezone uspjeli su im otrgnuti već unaprijed upisane bodove.

Rezultat je ovog vikenda bio 1:1, a Stara dama je hvatala zaostatak te ga na kraju i uhvatila golom Dejana Kulusevskog.

To je prvi bod Verone protiv Juventusa u Torinu od 1998.

Ipak, s obzirom na izrazito borbenu utakmicu ne čudi da je na kraju susreta došlo i do naguravanja te vrijeđanja s obje strane, u čemu je sudjelovao i hrvatski trener.

Na press konferenciji je otkrio kako je došlo do vrijeđanja od strane Juventusovih igrača.

"Vrijeđali su me, galamili su da sam Balkanac. Rugali su se mom hrvatskom porijeklu i ja sam na to morao odgovoriti. Ali tu je sve završilo", otkrio je 45-godišnji Splićanin.

Što se utakmice tiče, dao je svoj komentar.

„Nismo imali dovoljno energije. Bili smo bolji prvih sat vremena, a odluke uprave za vrijeme prijelaznog roka neću komentirati da ne bih dobio otkaz. Kalinić je daleko od svoje najbolje forme, ali vidjeli smo da nam već sada i takav može pomoći“, rekao je Jurić. 

Kopirati
Drag cursor here to close