Mladi napadač Širokoga Brijega

Jurić: Nije nemoguće, imamo pravo vjerovati u uspjeh

''Svjedoci kako je nogomet nepredvidiv. U to smo se mogli više puta uvjeriti u posljednje vrijeme. (...) Svaki scenarij je moguć'', istaknuo je Jurić.
Sport / Nogomet | 14. 05. 2019. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Široki Brijeg u srijedu (17:00 sati) na Pecari očekuje uzvratni susret finala Kupa BiH protiv Sarajeva, a gosti dolaze s prednošću od 3:0 iz prvog susreta.

Pomoćni trener ''Plavo-bijelih'' Aleksandar Vlaho u ponedjeljak je istaknuo da će njegova momčad pokušati napraviti povijesni podvig, a pozitivno razmišlja i mladi napadač Stipe Jurić.

''Momčad Sarajeva ima odličan rezultat i veliku prednost iz prve utakmice, ali ne mora značiti kako je time sve završeno. Uzvratna utakmica na Pecari od iste je važnosti za obje momčadi kao i ona odigrana na Koševu. Neću se složiti kako je nemoguće anulirati prednost ''Bordo'' momčadi. Svi smo svjedoci kako je nogomet nepredvidiv. U to smo se mogli više puta uvjeriti u posljednje vrijeme. Uz kolektivnu želju i zalaganje, pa i uz dozu sreće, te veliku podršku naših navijača i vjernih Škripara imamo pravo vjerovati u uspjeh. Svaki je scenarij moguć'', istaknuo je Jurić u najavi uzvratne utakmice finala Kupa BiH.

Susret se igra u srijedu, 15. svibnja, s početkom u 17:00 sati na stadionu Pecara uz izravan prijenos na ArenaSport.

Kopirati
Drag cursor here to close