Trener godine

Jürgen Klopp: Samo Stevie Gerrard može biti moj nasljednik

"Pitate li me tko bi me trebao naslijediti, rekao bih Stevie. Pomažem mu kad god mogu. Vjerujem da će on biti moj nasljednik", izjavio je Klopp.
Sport / Nogomet | 25. 09. 2019. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Jürgen Klopp omiljen je među navijačima Liverpoola

Četiri godine je Jürgenu Kloppu trebalo na da Anfield donese prvi veliki trofej. Liverpool je prošle sezone osvojio Ligu prvaka, a prvenstvo je izgubio u fotofinišu mrtve utrke s Manchester Cityjem.

Liverpool je u novu sezonu ušao sjajno. U prvih šest ligaških kola imaju maksimalan učinak i čak pet bodova prednosti ispred Cityja.

Navijači Kloppa obožavaju, ali Nijemac je svjestan da će rastanak kad-tad morati doći i odgovorio je na pitanje novinara magazina FourFourTwo koga vidi kao nasljednika na Anfieldu.

"Pitate li me tko bi me trebao naslijediti, rekao bih Stevie. Pomažem mu kad god mogu. Vjerujem da će on biti moj nasljednik", izjavio je Klopp.

Legenda Liverpoola Gerrard je trenutno na klupi Glasgow Rangersa, koji nakon šest kola u Škotskoj ima tri boda mane od Celtica i započeo je grupnu fazu Europske lige pobjedom nad Feyenoordom.

Steven Gerrard institucija je ne samo Liverpoola i ne samo engleskog nogometa, simbol je cijele jedne ere koja je iza nas. Jednako omiljen kod suigrača, kao i kod protivnika. Praktično je čitavu nogometnu karijeru proveo u Redsima, s tim da je 2015. prešao u LA Galaxy, a kući se vratio 2017.

Gerrard je na Anfield Roadu po završetku aktivne igračke karijere prvo trenirao juniore, a 2018. preuzeo je Glasgow Rangerse.

Jürgen Klopp s Liverpoolom ima ugovor do 2022. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close