Zrinjski

Jović: Široki će u Mostaru zaigrati defanzivniju varijantu

Sport / Nogomet | 27. 07. 2017. u 09:41 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski u subotu Pod Bijelim brijegom dočekuje Široki, a ofenzivac Plemića Toni Jović vjeruje da je to dobra prilika za drugu pobjedu sezone. 

“U Europi smo pokazali da smo čak bolji od Maribora, ali nismo imali sreće pa tako u Mostaru nismo iskoristili penal, a kasno smo primili gol. Nismo iskoristili naše šanse, Maribor je prošao na iskustvo. Na Koševu smo nastavili u istom ritmu, a sve skupa, mislim da smo izgledali dosta moćno. Sviđa mi se kako smo izgledali u ovim utakmicama, a i fizički smo spremni. Možda je malo rano nakon tri utakmice govoriti o očekivanjima, ali djelujemo spremno napasti treću titulu zaredom”, najavio je Jović. 

Sljedeći izazov zove se - Široki Brijeg. 

“Oni su jako dobro startali i sigurno nas očekuje još jedan zahtjevan Hercegovački derbi. Uvijek su to neizvjesne utakmice, u posljednje ih je vrijeme bilo jako malo loših, a što se nas tiče…, uvijek, pa i ovog puta idemo na pobjedu s kojom želimo potvrditi bodove s Koševa.”

“Respekt je sigurno obostran, ali ponavljam…, oni su zaista djelovali dobro, posebno u Europi. Nitko nije očekivao da će izbaciti kazahstanski Ordabasy pa su to napravili, a i protiv Aberdeena su do same završnice druge utakmice bili u igri za prolaz dalje.”

“Dosta su čvrsta, kompaktna ekipa koja sumnjam da će srljati u Mostaru. Defanzivno su dosta dobro djelovali i najviše prijetili kontrama, tako da očekujem da se u Mostaru nastupiti u malo zatvorenijoj varijanti”, zaključio je Jović. 

Kopirati
Drag cursor here to close