Upitan za Zrinjski?

Josip Ćorić za Bljesak: Volio bih zaigrati u hercegovačkom derbiju

Josip Ćorić se ozlijedio na treningu te će najvjerojatnije propustiti hercegovački derbi Širokog Brijega i Zrinjskog
Sport / Nogomet | 20. 10. 2017. u 20:00 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči predstojećeg zgusnutog ritma utakmica Širokog Brijega na dva fronta u kojima imaju visoke ambicije, trener Goran Sablić ostao je bez važne karike u momčadi. Naime, na prošlotjednom posljednjem treningu na umjetnoj travi pred gostovanje u Krupi na Vrbasu Širokobriježanima se ozlijedio Josip Ćorić.

Ipak, utakmica u Krupi pokazala je kako momčad Širokog Brijega ima odgovarajuće zamjene. Na određene trenerove rošade u sastavu, Ćorićevi suigrači su odlično reagirali, pružili jednu od boljih ovosezonskih igara i pogotcima Danijela Kožula i Dine Ćorića preokretom stigli do prve gostujuće pobjede u novoj sezoni.

Najmanje dva tjedna stanke

Josip Ćorić bi zbog ozljede aduktora desne noge morao pauzirati najmanje dva tjedna. To znači kako će, nakon gostovanja u Krupi, iskusni veznjak preskočiti i subotnje gostovanje kod Slobode u Tuzli, a vrlo upitan je i njegov nastup u skorašnjem hercegovačkom derbiju sa Zrinjskim na Pecari.

''Za sada ne mogu potvrditi koliko će trajati oporavak. Sljedeći ću tjedan početi s intenzivnijim treninzima pa ćemo vidjeti hoću li biti spreman za utakmicu. Volio bih zaigrati u velikom hercegovačkom derbiju protiv Zrinjskog'', istaknuo je Josip Ćorić za Bljesak.info te iskrenuo izrazio sumnju kako će to biti moguće.

''Iskreno, sumnjam da ću biti spreman za veliki hercegovački derbi, koji je sigurno bolji i kvalitetniji od onog sarajevskog. Iako najprije treba odraditi prvenstveni susret sa Slobodom i kup utakmicu s Vitezom, u Širokom Brijegu se već naveliko priča o novom dvoboju sa Zrinjskim. To je jamac kako nas opet očekuju pune tribine i velika podrška naših navijača koji će nas, vjerujem, nositi do pobjede'', dodao je Ćorić.

Najprije proći teško gostovanje u Tuzli

U pravu je Josip Ćorić, priča o hercegovačkom derbiju može i mora pričekati. Njegovi suigrači najprije trebaju proći subotnje veoma teško gostovanje kod Slobode u Tuzli. Naime, idu na megdan kvalitetnoj momčadi koja se nalazi u velikoj krizi i pod imperativom osvajanja punog plijena.

''Šteta što su izgubili od Sarajeva. No, svejedno bi se, kako se to žargonski kaže, protiv nas bacali na glavu. Sada će to još više činiti jer su im bodovi neophodni. Pod pritiskom su i vjerujem kako je to naša prilika. Iako je bitno ne izgubiti na Tušnju, osobno se nadam našoj pobjedi. Kvalitetniji smo'', poručio je Ćorić za Bljesak.info.

Utakmica između Slobode i Širokog Brijega igra se u subotu na tuzlanskom stadionu Tušanj u 17.00 sati uz izravan prijenos na BHT.

Kopirati
Drag cursor here to close