Bild

Josip Brekalo napreduje jer uči od Cristiana Ronalda

"Ima Ronaldo pravo. U Hrvatskoj su mi kopačke bile 'bijele od kreča' jer sam se kretao samo uz aut-liniju, naučio sam ići pravolinijski gore-dolje", prenosi riječi Brekala Bild.
Sport / Nogomet | 25. 10. 2019. u 19:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bild, jedan od najvećih njemačkih medija, tvrdi kako je hrvatski napadač Josip Brekalo popravio svoje igre u Wolfsburgu i hrvatskoj reprezentaciji zato što proučava snimke i izjave Cristiana Ronalda.

Ronaldo u svom dokumentarcu ističe kako je nogometno najviše napredovao kada je prestao igrati samo uz aut-liniju. Počeo se s loptom kretati prema golu i time je postao puno opasniji kao strijelac, prenosi Index.

"Ima Ronaldo pravo. U Hrvatskoj su mi kopačke bile 'bijele od kreča' jer sam se kretao samo uz aut-liniju, naučio sam ići pravolinijski gore-dolje. Kada je nakon Bruna Labbadije za trenera u Wolfsburgu došao Oliver Glasner, rekao mi je da me više vidi u sredini terena te da tako mogu napraviti pozitivan iskorak u svojoj igri", prenosi riječi Brekala Bild.

Čini se da se Brekalo pokazao kao dobar učenik jer je u 12 ovosezonskih nastupa upisao četiri gola i četiri asistencije za Wolfsburg.

 

Kopirati
Drag cursor here to close