Bjelica i crni dani

Nema ''bijelog dima'' iz Međugorja: Mamić još nije odlučio o novom treneru?

Situacija s Nenadom Bjelicom nije još razriješena. Puno toga bit će jasnije nakon četvrtka kada bi se Bjelica trebao sastati sa Zoranom Mamićem oči u oči. Puno toga će ovisiti kako će ta runda pregovara proći.
Sport / Nogomet | 14. 04. 2020. u 20:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Pixsell / Dani pjenušca u Dinamu trenutačno su u drugom planu

Hrvatski mediji zaključuju kako bijeli dim još nije prokuljao iz „međugorskog samostana“, u kojem se smjestio Dinamov stvarni šef Zdravko Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa.

Videokonferencija koja je održana u utorak u11 sati ipak nije ponudila konačan zaključak, piše Gol.gr.

Naime, članovi Uprave Dinama jučer su Mamiću ponudili prijedlog da Nenada Bjelicu zamijeni Igor Jovićević, trener mlade momčadi Dinama. Uprava Dinama tijekom uskršnjih blagdana iskristalizirala je svoj stav, no zna se tko donosi konačnu odluku.

Mamić je odlučio uzeti predah i još malo razmisliti, ali izgleda da noć nije bila bistrija od dana, jer odluku o novom treneru još nije donio. Kako saznaje navedeni izvor, Maminjo je odlučio sve još malo prolongirati.

Očito je da Mamić ima određenu zadršku. pekulira se kako Zdravko i Zoran Mamić, koji je sportski direktor kluba, nisu sigurni da je Jovićević spreman za preuzimanje seniorske momčadi u ovako delikatnoj situaciju u kakvoj se nalazi Dinamo.

Mišljenja su da je možda bolje pričekati s Jovićevićem, sačuvati ga za neko buduće vrijeme, jer rizik je popriličan, lako se može dogoditi da izgori.

Osim toga ni situacija s Nenadom Bjelicom nije još razriješena. Puno toga bit će jasnije nakon četvrtka kada bi se Bjelica trebao sastati sa Zoranom Mamićem oči u oči. Puno toga će ovisiti kako će ta runda pregovara proći.

Uz sve to nejasno je i hoće li Zoran Mamić ostati na mjesto sportskog direktor. Mamić je u ozbiljnoj kombinaciji za preuzimanje ispražnjene klupe reprezentacije Ujedinjenih Arapskih Emirati.

Ako bi Zoran Mamić napustio Dinamo, Zdravko Mamić vjerojatno bi prihvatio želju članova Uprave kluba. Međutim, to u ovom trenutku još nije poznato.

Kako god bilo, Jovićević je i dalje glavni kandidata, a Romeo Jozak figurira kao moguća opcija ako čelnici Dinama odustanu od Jovićevića.

Kopirati
Drag cursor here to close