Amatersko izdanje

Još jednim domaćim porazom Real sve više posustaje

Po Kraljevski klub počelo je loše već u 5. minuti kada iz kornera Nacho igra rukom, što sudac kažnjava penalom. Jedanaesterac u pogodak pretvara Perez, a Real se našao pomalo u čudu zbog ranog rezultatskog zaostatka.
Sport / Nogomet | 28. 11. 2020. u 23:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Igrači Zinedinea Zidanea neće po posebno dobrom pamtiti 11. kolo La Lige u kojem im se pružila solidna prilika za tri boda i približavanje vrhu tablice.

Naime, na domaćem su terenu ugostili Alaves, ekipu s nekoliko dobrih pojedinaca, ali i objektivnim limitima u u igri.

Pojedinci iz Kraljevskog kluba u glavi su vjerojatno već upisali bodove, međutim, Alves je pobijedio 2:1 te uzeo puni plijen na teškom gostovanju.

Po Kraljevski klub počelo je loše već u 5. minuti kada iz kornera Nacho igra rukom, što sudac kažnjava penalom. Jedanaesterac u pogodak pretvara Perez, a Real se našao pomalo u čudu zbog ranog rezultatskog zaostatka. To ih je učinilo neuroznim, ispostavilo se - do kraja utakmice.

Na početku drugog djela uslijedili su novi problemi - katastrofalna greška Courtoisa rezultirala je lakim golom Joselua za 0:2.

Na samom kraju, pod velikim pritiskom Alaves popušta, a strijelac za konačnih 1:2 bio je Casemiro (86'). Realu je ovo treći poraz u prvenstvu, sve od protivnika koji ipak nisu u njegovome rangu.

Foto: Real Madrid | Twitter / Luka Modrić odigrao je za Real jednu od najlošijih utakmica otkad je stigao u Madrid

Real se pobjedom mogao priključiti samom vrhu, a ovako je prilika ostala propuštena. Čini se kako Zinedine Zidane nema ideja kako pokrenuti ovu momčad, a čak ni Luka Modrić protiv Alavesa nije imao pravih ideja.

Inače, Modrić, koji je imao niz netočnih dodavanja i kašnjenja na loptu, igrao je do 69. minute, kao i 'požutjeli' Toni Kroos, ali ni njihove zamjene nisu ništa bitno promijenile.

Teško je vjerovati da Real ove sezone može do titule prvaka Španjolske, a nastave li ovako igrati, i plasman među prvih pet bit će istinski pothvat. Liga prvaka im također ne može biti utjeha, jer su i tamo poželjan mušterija za klubove željne skalpova velikana... 

U ovome kolu Atletico Madrid je slavio kod Valencije 1:0, kao i Sevilla kod Huesce. Elche i Cadiz igrali su 1:1. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close