Bježanija

Još jedan nogometaš Juventusa pobjegao kući

Douglas Costa nogometaš Juventusa pridružio se listi nogometaš koji su napustili Italiju prije nego što je zaključen 14-dnevni period trajanja karantene.
Sport / Nogomet | 21. 03. 2020. u 18:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Douglas Costa nogometaš Juventusa pridrućio se listi nogometaš koji su napustili Italiju prije nego što je zaključen 14-dnevni period trajanja karantene, piše Index.hr

Ranije su to učinili Gonzalo Higuain, Sami Khedira, Rodrigo Bentancur i Miralem Pjanić, čiji su letovi izvan Italije izazvali puno kontroverze. Sada iz više izvora dolazi vijest da je isto učinio i Costa.

Sportski komentatori cijelog dana pričaju o njihovom postupku, a neki traže i odgovore na to tko im je dozvolio da napuste Italiju. Poseban problem predstavlja činjenica da su svi oni suigrači dvojice zaraženih nogometaša.

Daniele Rugani bio je prvi nogometaš zaražen koronavirusom u Serie A, a nakon njega zarazio se još i Blaise Matuidi pa je Juventus 121 igrača i ostale članove kluba prebacio u 14-dnevnu karantenu.

Ipak, sada se priča promijenila i čelnici kluba tvrde kako se radi o dobrovoljnoj samoizolaciji za koju ne postoje rokovi.

Bez obzira na to, činjenica je da je cijela država u karanteni i da su navedeni nogometaši iz nje otišli prije njenog isteka, piše Index.hr

Kopirati
Drag cursor here to close