Kamo dalje, rođače?

Joan Laporta: ‘Volio bih reći da Messi ostaje, ali ne mogu’

"Želimo da ostane i Leo želi ostati, sve je kako treba biti. U procesu smo pronalaska najboljeg rješenja za obje strane. Volio bih da mogu najaviti njegov ostanak, ali u ovom trenutku to ne mogu napraviti", izjavio je Laporta.
Sport / Nogomet | 01. 07. 2021. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lionelu Messiju je 30. lipnja u ponoć istekao ugovor s Barcelonom i sada je slobodan igrač.

Što će se dogoditi, ne zna nitko, pa takoni Barcelonin predsjednik Joan Laporta. On se nada da će Messi ostati u klubu, no to ne može jamčiti, potvrdio je izjavom za španjolske medije koja je razočarala i šokirala Barcine navijače.

"Želimo da ostane i Leo želi ostati, sve je kako treba biti. U procesu smo pronalaska najboljeg rješenja za obje strane. Volio bih da mogu najaviti njegov ostanak, ali u ovom trenutku to ne mogu napraviti", izjavio je Laporta za Onda Cero.

Messi od danas može potpisati za bilo koji klub u statusu slobodnog igrača, a u klubu se nadaju da će Laportin nedavni povratak u Barcelonu prevagnuti u Messijevoj odluci oko ostanka.

Nadaju se i da će imati dovoljno strpljenja da se klub financijski osnaži, reagira u prijelaznom roku dovođenjem igrača i da mu priliku za novi napad na naslove u španjolskom prvenstvu i Ligi prvaka.

Kopirati
Drag cursor here to close