Rođeni na pripremama

Jihlava, FAC i Hapoel testiraju Velež

Sport / Nogomet | 22. 07. 2012. u 06:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Veleža pripreme za novu sezonu nastavili su u Austriji. Nakon što su jedno vrijeme boravili na Bjelašnici, rođeni su od petka u Heiligenkreuz, gdje će ostati do narednog petka. Putovanje od skoro 12 sati prošlo je bez ikakvih problema, izuzmemo li "problem" sa graničarima.

Naime, službeni klupski autobus privukao je pažnju već na granici BiH i Hrvatske, jer su graničari tražili suvenire. Oduševljenje bh. graničara bilo je evidentno, ali još veće iznenađenje za veležovce bilo je na granici Hrvatske i Slovenije, kada su hrvatski graničari tražili Veležove dresove.

U autobus za Austriju nije ušao golman Dejan Bandović, koji će, po svemu sudeći, karijeru nastaviti u Grčkoj.

"Dejan Bandović se javio treneru Džafiću prije polaska sa stavom da ima ponudu kluba iz Grčke. Prilično nas je zatekao sa tom informacijom. Obavili smo razgovor sa njim, ali je on imao stav da ne ide u Austriju, već da u Mostaru čeka službeno ponudu tog kluba iz Grčke. Mislim da se ponio nekorektno prema nama i prema klubu, s obzirom na to da smo do sada najmanje pet puta razgovarali sa njim i nakon Bjelašnice definirali da ostaje u Veležu i da će eventualno na zimu pokušati pronaći transfer u inozemstvo", izjavio je za službenu klupsku internet-stranicu Admir Velagić, sportski direktor Veleža.

Izabranici trenera Asmira Džafića jučer su odradili dva treninga i to u Mađarskoj, a danas će odigrati i prvu prijateljsku utakmicu. Rođeni će od 18 sati odmjeriti snage protiv Jihlave. Dva dana kasnije protivnik će im biti austrijski niželigaš FAC, dok će se 26. srpnja sastati sa izraelskim Hapoelom.

Kopirati
Drag cursor here to close