O promašaju Seferovića

Jesus: U životu nisam vidio ništa slično

"U konačnici nije imao ni golmana da zaustavi tu loptu. Trener sam već 30 godina i nikada u životu nisam vidio ništa slično. Nažalost, to se dogodilo meni i Benfici", izjavio je portugalski stručnjak nakon utakmice.
Sport / Nogomet | 24. 11. 2021. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Barcelona i Benfica odigrali su u utorak bez pogodaka na Camp Nouu, a nakon utakmice se ponajviše piše o Harisu Seferoviću. Švicarski napadač u igru je ušao u 81. minuti pa umjesto junaka postao najveći tragičar portugalskog sastava.

Seferović je svega nekoliko sekundi prije posljednjeg sučevog zvižduka imao stopostotnu priliku da matira Barcelonu, no u situaciji 'jedan-na-jedan' s Ter Stegenom u očaj je bacio navijače Benfice, ali i trenera Jorgea Jesusa koji je završio u nevjerici i na koljenima.

"U konačnici nije imao ni golmana da zaustavi tu loptu. Trener sam već 30 godina i nikada u životu nisam vidio ništa slično. Nažalost, to se dogodilo meni i Benfici, izjavio je portugalski stručnjak nakon utakmice pa dodao:

"Bila je to obrambeno jaka predstava. Istina je i da je tijekom 94 minuta Barcelona imala priliku ili dvije za pogodak. Uglavnom, želim čestitati momčadi na dobroj organizaciji u obrani. Napustili smo Barcelonu s rezultatu koji naš san još drži živim, zaključio je Jesus.

Video: Što je promašio Seferović!

 

Ukratko se na utakmicu osvrnuo i branič Nicolas Otamendi.

"Na kraju smo mogli do pobjede, ali to se nije dogodilo. Seferović je pokušao, ali nije ušlo u gol. To vam je nogomet. Moramo zadržati ovakav mentalitet i biti organizirani. Pokušali smo zaustaviti Barcelonu u gradnji igre i čekati priliku iz kontri, poručio je.

Nakon pet odigranih kola u Bayern je s 15 bodova uvjerljivo prvi u skupini E, dok Barcelona ima sedam, odnosno dva više od Benfice.

U posljednjem kolu Barcelonu čeka teško gostovanje kod Bayerna, dok će Benfica na svom terenu dočekati kijevski Dinamo.

Kopirati
Drag cursor here to close