Jeziva teorija

Jesu li Dinamo i Théophile-Catherine spasili Hrvatsku od katastrofe?

Da se nije to desilo - u završnici Lige prvaka bio bi Dinamo i ta Valencija sa svojim bolesnim navijačima bi došla igrati u Zagreb - i to istog datuma (19.02.). Što to znači - da bi ona situacija koja se desila Italiji zadesila Hrvatsku.
Sport / Nogomet | 24. 03. 2020. u 22:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SN / Kévin Théophile-Catherine (Dinamo Zagreb)

Dinamo je iz Lige prvaka praktički ispao neuspjehom u namjeri da očuva vodstvo od 3:1 u nadoknadi utakmice protiv Šahtara u Maksimiru.

Poraz u Bergamu koji je uslijedio i završni domaći od Cityja ionako su bili u sferi očekivanih.

Međutim, da su Modri uspjeli zadržati onu veliku prednost protiv ukrajinske momčadi, vjerojatno bi se unatoč dva preostala poraza uspjeli plasirati u sljedeću fazu, tj. osminu finala.

I tamo bi ih čekala Valencia. Nedavno se u eteru društvenih mreža našao jedan zanimljiv zapis kojeg prenosi SportKlub.

Hrvatsku je mogla zadesiti sudbina Italije?

"Čudi me da do sada nitko nije razradio ovu teoriju. Slučajno sam naišao na ove podatke u Jutarnjem.

O čemu se radi? Izgleda da je pronađen 'nulti' pacijent koji je raširio koronu po Italiji. 13.02. umro je muškarac u Valenciji, kojemu je nakon ekshumacije dokazano da je umro od koronavirusa.

U Milano je 19.02. došlo 2500 navijača Valencije na utakmicu lige prvaka Atalanta-Valencija, na kojoj je bilo ukupno oko 45000 navijača. Znači postoji velika vjerojatnost da se od "nultog" pacijenta zarazio jedan broj navijača Valencije i prenio koronavirus na ostale navijače na stadionu u Milanu.

Koju ja sad hipotezu postavljam? Dinamo je tu Atalantu pobijedio u Zagrebu s 4:0 i nitko realan Atalantu nije očekivao u završnici Lige prvaka. Međutim, kasnijim neočekivanim rezultatima (naročito Dinamo-Šahtar gdje je Dinamo vodio s 3:1 i 4 minute prije kraja dozvolio Šahtaru da izjednači) Dinamo ispada iz završnice, a Atalanta ulazi na drugo mjesto u skupini, na kojem je trebao biti Dinamo.

E sad, da se nije to desilo - u završnici Lige prvaka bio bi Dinamo i ta Valencija sa svojim bolesnim navijačima bi došla igrati u Zagreb - i to istog datuma (19.02.).

Što to znači - da bi ona situacija koja se desila Italiji zadesila Hrvatsku. Znači Dinamo je ispadanjem iz Lige prvaka spasio Hrvatsku od katastrofe kakva sada vlada u Italiji.

Kada je Šahtar izjednačio u 94. minuti, bio sam ljut kao ris, jer su napravili takve početničke greške u zadnjim minutama - ali sada sam im sve oprostio. Živio Dinamo!!!", napisao je jedan nogometni fan.

OVDJE
je tekst na kojeg se poziva.

Video: Невероятные 3:3! Как Шахтер перевернул матч Лиги чемпионов

Legionar časti Kévin Théophile-Catherine

Moglo bi se kazati kako je Hrvatsku od sadašnje sudbine Italije spasio Dinamo, točnije jedan njegov nogometaš - Kévin Théophile-Catherine.

Ovaj stoper je u 94. minuti utakmice skrivio jedanaesterac iz kojega je Šahtar izjednačio na 3:3 i tako Dinamu skinuo dva boda od već 'uknjiženih' tri.

Sjećajući se toga, Francuz je nedavno izjavio kako je svejstan da će taj detalj vječito obilježiti njegovu karijeru.

“Uh, golman je bio iza mene, znam da me želio gurnuti pa sam loše reagirao. Bio je to loš refleks, takve se stvari događaju u nogometu. Puno me ljudi podsjeća na taj detalj, znam da će se o tome pričati još godinama", rekao je Theophile.

Ako je vjerovati gornjoj teoriji, Kévin Théophile-Catherine mogao bi postati hrvatski nacionalni heroj.

 

Kopirati
Drag cursor here to close