Primera

Jedan genijalni bljesak Benzeme donio bodove i prednost nevjerljivom Realu

Real Madrid upisao je tri boda na gostovanju u Kataloniji kod davljenika Espanyola. Na taj način su trenutačno na +2 boda ispred Barcelone na tablici La Lige.
Sport / Nogomet | 29. 06. 2020. u 00:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Real Madrida slavili su bez Luke Modrića na gostovanju kod Espanyola u sklopu 32. kola španjolskog prvenstva. Real nije bio uvjerljiv, ali je bilo dovoljno za pobjedu i "bijeg" na +2 u odnosu na Barcelonu.

Trenutak odluke bio je magični potez u 45. minuti prvog poluvremena kada je jednu spuštenu loptu glavom s ruba kaznenog prostora Karim Benzema primio na desnoj strani šesnaesterca i okrenut leđima od gola petom proigrao Casemira koji je lakoćom zabio za 1:0.

Benzema je asistirao petom, a lopta je pritom prošla kroz noge braniču Espanyola i savršeno došla do Casemira koji ju je čvrto stisnuo pored nemoćnog Diega Lopeza, bivšeg vratara Reala.

Real je tijekom cijele utakmice bio dominantniji, stvorio je više prilika, ali je istovremeno morao strepiti do samog kraja, jer bi Espanyol s vremena na vrijeme zaprijetio iz nekog prekida ili polukontre kada bi previše igrača madridskog kluba došlo u napad.

Uoči posljednjih šest kola Real Madrid ima dva boda prednosti u odnosu na Barcelonu, ali i nešto lakši raspored do kraja, pogotovo u iduća dva kola.

Barcelona u iduće dvije utakmice mora igrati protiv Atletico Madrida doma i u gostima kod Villarreala.

Real Madrid dočekuje Getafe i ide u goste Athletic Bilbau. Nije jednostavno, ali je jednostavnije od Barcinog rasporeda. 

U nedjelju su još igrali:

Levante - Betis 4:2
Villarreal - Valencia 2:0
Granada - Eibar 1:2 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
   
Kopirati
Drag cursor here to close