Puk'o kao fosna

Je li moguće? Luis Suarez tražio penal jer je vratar igrao rukom!?

U 22. minuti utakmice napadač Barcelone je zavrnuo loptu u sredinu, golman Gabriel Arias je u svojem petercu loptu obranio rukom te je odbio u korner, a Suarez je zbog igranja rukom tražio penal!?!
Sport / Nogomet | 25. 06. 2019. u 14:14

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urugvaj je kasnim golom Cavanija pobijedio Čile u posljednjem kolu grupne faze na Copa Americi te time stigao do prvog mjesta. Zahvaljujući tome izbjegli su Kolumbiju već u četvrtfinalu te ih čeka Peru.

Nakon utakmice najviše se priča o Luisu Suarezu zbog doista nevjerojatnog poteza, čak i za njegove standarde. U 22. minuti utakmice napadač Barcelone je zavrnuo loptu u sredinu, golman Gabriel Arias je u svojem petercu loptu obranio rukom te je odbio u korner, a Suarez je zbog igranja rukom tražio penal!?!

Po njegovoj reakciji čini se da je brzo shvatio da je pogriješio. Namjerno ili ne, teško je zaključiti, ali poznavajući njegovo često vrlo nekorektno ponašanje na terenu, kao i činjenicu da mnogo igrača za najmanji povod traži kazneni udarac, uopće nas ne bi čudilo da je Suarez doista htio zaraditi najstrožu kaznu.

Naravno, kao epilog priče uslijedile su reakcije na društvenim mrežama. Uglavnom se svode na ismijavanje ovog poteza.

Drugi potez a la Suarez zbio se u trenutku kad je na travnjak utrčao jedan gledatelj.

Naravno, čim se pojavi jedan takav ''šaljivdžija'', momci iz osiguranja odmah krenu loviti nezvanog gosta. Čileanski reprezentativac Jara im je priskočio u pomoć, podapinjući nogu momku koji je izazvao prekid utakmice, oborivši ga na travnjak. Suarez je odmah potrčao u pravcu suca Raphaela Clausa tražeći crveni karton za Jaru!?

Čini se kako sjajni urugvajski nogemtaš nikad neće moći do kraja kontrolirati svoj mentalitet. A sve to događalo se na petu godišnjicu čuvene scene kad je Luis Suarez ujeo za rame talijanskog braniča Giorgia Chiellinija.

Foto: ZDF / Trenutak kad je Luis Suarez ujeo za rame talijanskog braniča Giorgia Chiellinija

Što li će slijedeće tražiti Luis Suarez - da se protivničkom vrataru zabrani nositi rukavice u slučaju dosuđenog jedanaesterca?

Kopirati
Drag cursor here to close