Liga MZ Širokog Brijega

Jare slavile protiv Desne Obale u odličnom finalu na Pecari

Jare su osvajači ovogodišnje Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.
Sport / Nogomet | 17. 08. 2018. u 21:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesna zajednica Jare pobjednik je Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega. Jare su u finalu na stadionu Pecara s 3:1 slavile protiv Desne Obale.

U odličnoj utakmici za amaterske prilike, uzbuđenja na Pecari nije nedostajalo. Već u 9. minuti dosuđen je jedanaesterac za Jare nakon što je branič Desne Obale igrao rukom. No, jedanaesterac nije uspio realizirati Ivan Buhač kojemu je loptu ''skinuo'' vratar Desne Obale.

Foto: Bljesak.info / Finale MNL MZ Grada Širokog Brijega: Jare - Desna Obala 3:1

Samo tri minute kasnije Jare su ipak došle u vodstvo kada je Mile Zelenika sjajnim udarcem s vrha šesnaesterca pogodio za 1:0.

Desna Obala se u nastavku trznula te je došla do izjednačenja u 27. minuti nakon jedne polukontre, a strijelac je bio Damir Hrkać.

Foto: Bljesak.info / Finale MNL MZ Grada Širokog Brijega: Jare - Desna Obala 3:1

Do poluvremena Jare su povele 2:1, a strijelac je bio Karlo Buhač u 33. minuti.

U drugom dijelu susreta tempo je očekivano pao, no obje momčadi su unatoč umoru pokazale dobru igru. Točku na ''i'' postavio je Ivan Buhač minutu prije kraja utakmice, točnije u 79. minuti, kada je pogodio za 3:1 i veliko slavlje Jarana na tribinam. Inače, utakmice se igrala dva puta po 40 minuta.

Foto: Bljesak.info / Finale MNL MZ Grada Širokog Brijega: Jare - Desna Obala 3:1

Nakon utakmice uslijedila je dodjela pehara i medalja pobjednicima i drugoplasiranima te najboljim pojedincima ovogodišnjeg izdanja Malonogometne lige mjesnih zajednica Grada Širokog Brijega.

Jare će tako predstavljati Široki Brijeg na završnom turniru Lige Hercegovine koja se ove godine igra u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close