Žestoki momci

James Rodriguez i Sebastian Rudy se sukobili na treningu Bayerna

"Kad se treniraju specifične situacije, dolazi do izmjene velikog broja dodavanja i onda ponekad mora postati malo tvrđe. Ovo je sport za muškarce", objasnio je trener Bayern Jupp Heynckes medijima nakon toga.
Sport / Nogomet | 20. 01. 2018. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bayernovi prvotimci Sebastian Rudy i James Rodriguez oštro su se sukobili na treningu, nakon jednog žestokog starta Kolumbijca na svog suigrača.

Jerome Boateng i Franck Ribery uspjeli su pobrinuti da borba ne postane ozbiljna, a dvojica uključenih u ovaj sukob igrača kasnije su se rukovali.

"Zahtijevam agresivno ponašanje u nekim situacijama. Kad se treniraju specifične situacije, dolazi do izmjene velikog broja dodavanja i onda ponekad mora postati malo tvrđe. Ovo je sport za muškarce", objasnio je trener Bayern Jupp Heynckes medijima nakon toga.

Slike konfrontacije između Rudyja u Jamesa kasnije je objavio njemački Bild.

Bayern će u nedjelju pokazati plodove takvoga treninga, kad im na Allianz Arenu dolazi raniji veliki rival SV Werder Bremen. Momčad iz Bremena u novije vrijeme više se nalazi pri dnu, nego pri vrhu tabele, a Bayern redovito osvaja titule.

Robert Lewandowski bit će Heynckesu ponovno na raspolaganju protiv Werdera, dok će Hummels i Alaba izostati zbog ozljede, odnosno prehlade.

Na pitanje novinara o produžetku ugovora s Bayernom, za što se zalažu šefovi kluba, Jupp Heynckes je odgovorio "ne volim to što pričaju sa strane, način na koji mi izriču komplimente, morat ću ih obojicu izdvojiti nasamo da malo popričamo".

Izrazio je zadovoljstvo što u Bayern dolazi Leon Goretzka, jer će, kako kaže, još jedan reprezentativac Njemačke na taj način ostati u Bundesligi.

Kopirati
Drag cursor here to close