Burro

James Milner: Messi me je nazvao magarcem, misleći da ne razumijem

“Mislim da to u bukvalnom prijevodu znači magarac, ali u španjolskom nogometu ova riječ se koristi za nekoga tko igra grubo i radi prekršaje. Mislim da nije znao da razumijem španjolski..."
Sport / Nogomet | 27. 05. 2019. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iskusni veznjak Liverpoola James Milner u intervjuu za Daily Mail otkrio je šta se dešavalo u tunelu Anfielda nakon završetka polufinala Lige prvaka protiv Barcelone, gdje su on i njegovi suigrači uspjeli napraviti jedan od najvećih preokreta u povijesti ovog takmičenja kada su nadoknadili zaostatak od tri gola.

Milner je otkrio da ga je u tunelu napao nitko drugi do prva zvijezda Barcelone, Lionel Messi, koji ga je optužio da igra prljavo.

“Messi mi je uputio gomilu španjolskih psovki nakon završetka prvog poluvremena, i između ostalog mi je rekao da sam burro” .

“Mislim da to u bukvalnom prijevodu znači magarac, ali u španjolskom nogometu ova riječ se koristi za nekoga tko igra grubo i radi prekršaje. Mislim da nije znao da razumijem španjolski, te mi je također rekao: 'Prekršaj si napravio jer sam ti proturio loptu kroz noge', otkrio je Milner.

Video: Leo Messi Nutmeg vs City - Guardiola Reaction

Messi je nekoliko puta u karijeri imao slične ispada, a ne bi čudilo da još neka priča ispliva na površinu nakon poraza u kupu Kralja od Valencije.

Ipak, iskusni Liverpoolov nogometaš ne skriva svoje divljenje prema Lionelu Messiju.

"Ja se njemu mogu samo diviti. Zaslužio je s pravom kazati ono što želi u svakom trenutku. Ono što je učinio u toj utakmici, stvari koje je radio tijekom cijele svoje karijere čine ga igračem protiv kojeg je teško igrati", dodao je Milner.

Kako bi se takvim velemajstorima pariralo, potrebno je biti čvrst i uporan, ali ne grub kako bi se protivnika ozlijedilo.

"Ako ga pokušaš zaustaviti, ne smiješ se bojati da ćeš izgledati glupo. Ja sam to učinio. Bio sam posramljen od njega i taj je trenutak pregledan milijune puta. Nisam bio prvi i neću biti posljednji, on je nevjerojatan igrač", govori Millner, podsjećajući pritom na zastrašujući tunel dok je igrao u Manchester Cityju.

"Ali takvim igračima morate dati do znanja da ste prisutni tu i ne dopustiti im da sve rade na svoj način. Samo trebate pokušati poremetiti njihov ritam. Ne želite ga ozlijediti, ali to je fizička igra. I ako on vodi igru, pokušavate ga poremetiti iz njegova ritma. To je dio igre, mentalna strana", pojašnjava James "Burro" Milner.

Kopirati
Drag cursor here to close