Na Veliki petak po pobjedu

Jakirović: "Sviđa mi se kako igra Mladost"

U prvoj utakmici 24. kola domaćeg prvenstva Zrinjski će gostovati kod Mladosti u Doboju kod Kaknja (petak, 15 sati).
Sport / Nogomet | 01. 04. 2021. u 15:32 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva utakmica 24. kola, prva nakon stanke, igra se u petak u 15 sati uz prijenos na Arena Sport TV. Zrinjski gostuje kod Mladosti, ekipe koja je izgubila pet od zadnjih šest utakmica, ali o kojoj trener Zrinjskog Sergej Jakirović ima visoko mišljenje.

"Radi se o vrlo mladoj ekipi, koja teži igri i gdje se vidi ruka trenera. Ima nekoliko vrlo zanimljivih, talentiranih igrača. Hadžić i Hiroš među glavnim su igračima, Alić jako potentan, a Dejanovića pamtim još dok je bio junior Sesveta... Sve to govori da nas čeka zahtjevna utakmica i moramo biti maksimalno ozbiljni i koncentrirani, ako želimo da se vratimo s pozitivnim rezultatom. Naravno da želim tri boda i ne znam nijednog trenera koji ne želi pobjedu, ali moramo sve na terenu napraviti da to ostvarimo", kazao je Jakirović o svom protivniku.

Mladost je izgubila i posljednju utakmicu, ali prilično namučivši Borac u Banja Luci (0:1).

"Gledao sam tu utakmicu i vidio koliko je problema Mladost stvorila Borcu. U svakoj utakmici teže nadigravanju i to mi se sviđa. Želim im svu sreću, ali tek nakon ove utakmice", dodao je Jakirović.

Šef struke Zrinjskog na konferenciji za medije najavio je kako će konačni sastav odrediti tek u petak. 

"Bilbija i Govedarica vratili su se u pogon, Magdić i Ćorluka treniraju, ali iz predostrožnosti nećemo ih forsirati. Mašić i Bašić vratili su se s utakmice mlade reprezentacije u kojoj si igrali izvrsno i na najbolji način predstavljali klub. Neki igrači su u formi, neki još nisu, ali na dan utakmice odredit ćemo najbolje što možemo sastaviti", zaključio je Sergej Jakirović.

Kopirati
Drag cursor here to close