Subota, 19 sati

Jakirović: "S Radnikom oduvijek tijesno i tvrdo"

Zrinjski pod imperativom pobjede u subotu (19 sati, Arena Sport) protiv bijeljinskog Radnika.
Sport / Nogomet | 09. 04. 2021. u 17:06 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnji međusobni ogled Zrinjskog i Radnika završio je pobjedom Plemića (2:0), no prije toga šest zaredom utakmica završilo je ili s jednim golom, ili nijednim, kao što je bio slučaj ovog ljeta.

"Dolazi nam tradicionalno nezgodan protivnik i uvijek su utakmice protiv njih tijesne, pa je jasno da nas čeka zahtijevna utakmica u subotu. Takvo je cijelo proljeće, svi imaju svoje računice, svi se bore za svoju priču, kako mi tako i Radnik", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Bljesak.info / Sa zadnjeg ogleda u Mostaru

I dok se Radnik bori za ostanak u ligi, trenutno su na samoj liniji od zone ispadanja, s istim brojem bodova kao Olimpik, Zrinjski je u borbi za Europu.

U prošlom kolu Plemići su ispustili važne bodove u remiju 1:1 kod Mladosti, pa ako misle da drže korak sa svim ostalim konkurentima pobjeda u subotu je imperativ.

"Od početka je svaka utakmica da su tri boda imperativ. Mi jesmo sada u zaostatku, ali stalno se vrti oko par bodova, pa jedno kolo smo unutra, a jedno nismo... No, ne treba gledati druge, samo sebe. Moramo popraviti ono što nije valjalo u prošlom kolu, podignuti intenzitet i trčanje, jer ako intenzitet nije na zadovoljavajućoj razini onda protivnik dobiva prostora da se razmaše", dodao je Jakirović.


"Moram voditi računa o mladima, stranim igračima, prvo to trebam složiti, pa onda mogu ostalo. Zato ćemo napraviti još jedan trening i onda probati složiti dobar balans da pobijedimo u subotu", zaključio je Sergej Jakirović.

Utakmica između Zrinjskog i Radnika igra se u subotu u 19 sati. Prijenos je na Arena Sport TV.
Kopirati
Drag cursor here to close