Plemići u Trebinju

Jakirović: Prvo Leotar, o Veležu ću razmišljati kasnije

U subotu će u Trebinju u popodnevnom terminu utakmicu 8. kola uz prijenos na Arena Sport igrati domaći Leotar i Zrinjski.
Sport / Nogomet | 10. 09. 2021. u 14:25 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski u osmo kolo ulazi nakon dva uzastopna i stoga u subotu kod Leotara Plemićima "igra" samo pobjeda.
 
"Čeka nas teška i zahtjevna utakmica zato što, kako smo sada gledali u analizi, Leotar u svakoj utakmici sve bolje i bolje djeluje. Pogotovo jer igraju sada kući. To je ekipa s karakterom jer su gubili nakon prvog poluvremena u Posušju sa 2:0, a onda su stigli do 2:2 i domaći su spašavali na kraju i taj bod. Nekoliko jako zanimljivih igrača imaju koji mogu napraviti probleme. Pošto mi imamo iskustvo Posušja gdje se pokazalo da u nogometu nema nekih pravila i da ne možeš samo doći i pobijediti sutra ćemo biti oprezni", rekao je trener Zrinjskog Sergej Jakirović, čiju momčad čeka prilično težak raspored u sljedeća tri tjedna.
"U ovih 21 dan imamo sedam utakmica i moramo ići na tri boda. Pita se nešto i domaćin, ali ako smo mi fokusirani na sebe i na ono što želimo možemo postići pobjedu", dodao je trener Zrinjskog.
 
Jakirović je najavio kako će utakmicu propustiti Mario Tičinović koji nije dovoljno spreman.
 
 
"Napravili smo dosta taktičkih treninga na ono što bi nas trebalo čekati sutra u Trebinju. Atmosfera je odlična i nadam se da ćemo sutra pozitivno riješiti susret u našu korist. Očekujem sličnu utakmicu kao protiv Posušja, zanima me teren u kakvom je stanju. Kada vidimo na licu mjesta teren možda budemo morali promijeniti način igre, ali imamo i plan B", dodao je Jakirović.
 
Plemiće u srijedu čeka odgođeni derbi s Veležom, pa će Jakirović baciti pogled i na večerašnju utakmicu Rođenih.

"Gledat ću utakmicu na TV. Svaka utakmica mi nosi tri boda. Idemo utakmicu po utakmicu. Jasno nam je kakav nas derbi čeka, ali prvo moramo odraditi susret koji nam slijedi i to je Leotar kojeg moramo respektirati, a tek onda razmišljati o novim izazovima".
Kopirati
Drag cursor here to close