Jedan od derbija kola

Jakirović: Očekujem da nas publika nosi kao protiv Želje

Jedna od zanimljivijih utakmica 6. kola Premijer lige igrat će se u Mostaru.
Sport / Nogomet | 20. 08. 2021. u 13:17 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod Bijelim brijegom u subotu u večernjem terminu (21 sat) sastat će se dvije ekipe koje su u najboljoj formi. Plemići s tri pobjede u nizu dočekuju Tuzla City koja je dobila sve četiri utakmice koje je odigrala.

“I dosad smo sve derbije igrali, sve s ekipama koje pretendiraju za prvo mjesto, ali ovo je pravi derbi, po mjestu na ljestvici, po bodovima i trenutnoj formi. Jedva čekamo utakmicu da vidimo gdje smo u ovom trenutku. Dolazi nam ekipa koju je Musemić odlično složio, koja igra momčadski, ali ima i kvalitetnih pojedinaca. Ali očekujemo da nastavimo niz dobrih nastupa i igara”, poručio je trener Zrinjskog Sergej Jakirović.

Bit će to i sudar dvaju ekipa koje su dosad najviše pokazale i koje su postigle daleko najviše golova u ligi. Sve govori da nas čeka spektakl, pa bi i posjeta trebala biti na toj razini.

“Očekujemo puno publike, jer i u Banja Luci smo imali veliku i glasnu podršku, pa vjerujem da će i sada biti isto. Nije isto igrati s publikom i bez nje. To se vidjelo protiv Željezničara, jer sam ulazak na stadion bio nam je dovoljan da dobijemo vjetar u leđa i dodatni impuls”, dodao je Jakirović.

Utakmicu će prenositi uživo i Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close