Nakon dvije utakmice

Jakirović o ozljedama: Trojica se vraćaju, dvojica izvan stroja

U subotu su dva različita sastava Zrinjskog pobijedila sarajevski Olimpik, 2:0 u Čitluku i 1:0 u Mostaru.
Sport / Nogomet | 21. 02. 2021. u 10:01 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trener Sergej Jakirović izveo je u dvije utakmice dva različita sastava. Ako su u Čitluku nastupili igrači iz, uvjetno rečeno, drugog plana, u Mostaru je to trebao biti sastav koji je najbliži onome koji će početi proljetni dio Premijer lige.

Oba su uspjela dobiti Olimpik, iako ne bez problema, iako Jakirovića raduje to što Zrinjski nije primio pogodak još od utakmice sa Željezničarom u Međugorju.

"Veseli što nismo primili gol već četiri utakmice i to pokazuje da smo defanzivno vrlo stabilni. Što se napada tiče, u obje smo bili lošiji nego sam zamišljao. Falilo je protoka lopte, brzine u kretanju, kreacije u fazi napada. U poluvremenu smo neke stvari korigirali, pa je bilo nešto bolje, stvorili smo dosta prilika koje smo trebali realizirati", sumirao je obje utakmice trener Jakirović, te zaključio:

"U svakom slučaju, dvije prave prvenstvene utakmice, a raduje me što je i jedna i druga momčad angažirano odradila svoj dio posla".

Bez minutaže su ostali Dinko Trebotić, Josip Ivančić, Damir Zlomislić, Luis Ibanez, Miljan Škrbić, a Jakirović je pojasnio kakva je situacija s njihovim ozljedama.

"Trebotić i Ivančić osjetili su bolove u mišiću i preventivno smo ih poštedjeli utakmice. Zlomislić bi se trebao vratiti u utorak na momčadski trening, a jedino su Ibanez i Škrbić i dalje izvan stroja", dodao je Jakirović.

 
 
Kopirati
Drag cursor here to close