O skandalima u Premijer ligi

Jakirović: Nadam se samo da ove sezone neće nitko istupiti

Na sve što se proteklog tjedna događalo u Premijer ligi, na i izvan terena, osvrnuo se i trener Zrinjskog Sergej Jakirović.
Sport / Nogomet | 26. 09. 2021. u 12:16 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svu priču oko toga što se događalo za vrijeme i nakon utakmice Veleža i Borca, oko očitog sukoba Nogometnog saveza s dijelom premijerligaša, među kojima je i Velež, FK Velež je upleo i HŠK Zrinjski, što su prihvatili i neki portali.

Sam HŠK Zrinjski je reagirao priopćenjem, a za komentar smo zamolili i trenera Zrinjskog Sergeja Jakirovića na presici uoči utakmice sa Slobodom. Jakirović je jedan od onih koji je stalno ponavljao kako se u Premijer ligi igra odličan nogomet, ali ovakve stvari ruše ionako klimavu reputaciju prvenstva BiH.

"Ja mogu pričati samo o svom klubu, ali svakako da nije dobro što se događa, jer naravno da svi mediji, iz regije i šire, prenesu ružne stvari. Nešto godinama gradiš, a onda se dogodi nešto ovako", kazao je Jakirović u subotu te dodao:

"Uvijek govorim kako se ovdje igra dobar nogomet i kako će liga biti još bolja čim infrastruktura bude bolja, ali uvijek ima anomalija i na to se ne može utjecati. Ja se samo nadam da neće nitko istupiti kao prošle sezone, ali evo i ekipe koje su naknadno ušle mislilo se da će biti kante za napucavanje, no nije baš tako", rekao je Jakirović uoči večerašnje utakmice sa Slobodom (21 sat).

 
Kopirati
Drag cursor here to close