Nova runda

Jakirović: Možemo još bolje nego u subotu

Sarajevo i Zrinjski imat će u srijedu novi okršaj. Ovaj put u četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine.
Sport / Nogomet | 09. 03. 2021. u 18:54 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samo pet dana nakon prvenstvenog derbija, i pobjede Zrinjskog 1:0 na Koševu, Sarajevo i Zrinjski ponovno će igrati na istom mjestu. Ta pobjeda uzdrmala je dosad nedodirljivo Sarajevo i vjerojatno stavila veliki pritisak na leđa domaćina.

"Vjerujem da je psihološka prednost na našoj strani, ali treba biti dosta oprezan. Jer za očekivati je da će Sarajevo biti jako motivirano, kad izgubiš utakmicu, onda jedva čekaš drugu, da pokažeš kako je to bio samo loš dan", poručio je trener Zrinjskog Sergej Jakirović uoči Kup utakmice, ostavši pri prognozama da su šanse njegove ekipe iste kao i šanse Sarajeva.

"Igraju dvije najbolje ekipe u ligi i po meni su izgledi 50-50. Kup je specifičan, nema favorita, ali nema ni prostora za pogreške. Tko bude napravio manje grešaka, proći će dalje".

Jakirović je popodne odradio trening i nakon njega odredio 21 igrača koji će putovati u Sarajevo.


Iako je Zrinjski u Sarajevu odigrao odličnu utakmicu, pogotovo dok su brojčane snage bile izjednačene, Jakirović smatra da njegova momčad može i bolje.

"Ima prostora za napredak i uvijek može bolje. Ono što želim je da izađemo još agresivnije i vjerujem da možemo odigrati još bolju utakmicu", zaključio je Sergej Jakirović.

Susret se igra u srijedu u 18 i 30, uz prijenos na Arena Sport TV.

Kopirati
Drag cursor here to close