Blaži simptomi

Jakirović bio pozitivan na koronu, danas vodi ekipu u Međugorje

Trener Zrinjskog Sergej Jakirović potvrdio je kako je bio pozitivan na Covid-19, ali od ponedjeljka je negativan i povest će momčad u Međugorje.
Sport / Nogomet | 10. 11. 2021. u 15:16 S.B. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zrinjski je prije ove stanke demolirao Borac (4:1) u još jednoj impresivnoj izvedbi ovog ljeta. Momčad Sergeja Jakirovića razbila je aktualnog prvaka i bez svog trenera, jer su ekipu vodili pomoćnici, Salatović i Gagro.
 
HŠK Zrinjski je objavio kako je Jakirović odsutan zbog "zdravstvenih razloga", ali moglo se naslutiti o čemu se radi, a to je hrvatski stručnjak i potvrdio za Zrinjski TV.
 
"Na testiranju prošlog utorka bio sam pozitivan na koronu, a na novom testiranju u ponedjeljak sam bio negativan. Prošao sam "lišo", s blažim simptoma, ali drago mi je da su dečki napravili dobar posao. Osim početnih 10 minuta sve je ostalo bilo kako treba i mirno su priveli utakmicu kraju", kazao je Jakirović.
 

Trener Zrinjskog danas će igrače povesti u Međugorje, a u petak ih čeka prijateljska utakmica sa Solinom. Jakirović će priliku dati igračima koji su manje igrali, što znači da bi oni koji su iznijeli najveći teret trebali odmoriti.
 
Neki od njih, poput Nemanje Bilbije i Josipa Ćorluke, nisu dobili poziv u reprezentaciju iako dominiraju u Premijer ligi. 
 
"Izbornik je napravio popis kakav mu odgovara, vodio se s onim što je dosad zvao i smatram da je to u redu. Smatram i da BiH ima kvalitetu da napravi dobar rezultat i nadam se da će to napraviti", dodao je.
 
Nakon stanke Plemiće čeka derbi s drugoplasiranom Tuzlom, jedinom koja drži koliko-toliko korak s njegovom momčadi.
 
"Ima dosta vremena do utakmice, moramo se probati opustiti i regenerirati, jer znamo što nas tamo čeka. Vidjeli smo na utakmici Slobode i Veleža kakvi su uvjeti, neadekvatni za jednu normalnu utakmicu, pa možda dosadašnje prezentacije i neće igrati neku ulogu. Više će važno biti tko se bolje snađe. Najvažnije je ne izgubiti, a svakako da idemo pokušati pobijediti", zaključio je Sergej Jakirović.
 
Kopirati
Drag cursor here to close