Novi Zmaj

Jajalo: Sportski se nadati da ću zaigrati protiv Belgije

Sport / Nogomet | 04. 10. 2016. u 10:40 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mehmed Baždarević će u kadru za Belgiju i Cipar imati jedno novo ime. Riječ je o bivšem reprezentativcu Hrvatske, Mati Jajalu.

Jajalo, koji je nekad igrao za Slaven Belupo, Sienu Köln, Sarajevo i Rijeku, a sada je član Palerma, kaže da bi se vjerojatno i ranije pridružio Zmajevima, ali ga je u tomu spriječila ozljeda. 

“Nije baš da sam ga očekivao, ali ni da me iznenadio. Duže vrijeme sam bio u kontaktu sa izbornikom, ali sam ranije imao nekih problema sa ozljedom. Sada sam zdrav, počeo sam igrati tako da mi je drago što sam se priključio reprezentaciji“, rekao je Jajalo, inače mostarski zet. 

Prvi dojmovi su jako dobri. 

“Super, nije bilo problema oko prilagodbe, znam većinu momaka od prije, čak mislim da sam igrao skoro pa protiv svakoga i stvarno je kao da sam već duže vrijeme ovdje.“

Debi protiv Belgije iskreno očekuje.

“Slagao bih kad bi rekao da ne očekujem. Vjerojatno svako od nas razmišlja tako. Svaki sportaš želi igrati. Vidjet ćemo što će reći izbornik.”

U Palermu, kaže, uživa. 

“Već sam dvije godine tamo, navikao sam. I ranije sam živio u Italiji, znao sam jezik, adaptacija mi je bila prilično lagana. Dočekan sam lijepo i od strane suigrača“.

Kopirati
Drag cursor here to close