fk sLOBODA

Jagodić: Široki favorit protiv Aberdeena

Sport / Nogomet | 20. 07. 2017. u 13:44 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Gledao sam utakmicu Širokog u Škotskoj i dobro su djelovali. Ne samo zbog rezultata 1:1, mislim da Širokobriježani imaju najveće izglede da prođu u idućii krug Europske lige'', izjavio je za Fenu trener Slobode Vlado Jagodić, komentirajući šanse bh. predstavnika uoči današnjih uzvratnih susreta u Europskoj ligi.

Jagodić je podsjetio da je Široki u tri susreta u Europskoj ligi primio jedan pogodak.

''To nije slučajnost i Široki je, po meni, sigurno favorit uoču uzvrata s ekipom Aberdeena. Večeras ću biti njihov najveći navijač i to s posebnim razlogom. Oni su naš prvi protivnik u novoj sezoni Premijer lige i sigurno nije svejedno hoće li se večeras oprostiti od Europe, pa se odmah okrenuti domaćem prvenstvu i pripremati se za Slobodu ili će razmišljati o Apollonu, mogućem sljedećem protivniku u Europskoj ligi'', kaže Jagodić.

Što se tiče ekipe Željezničara koji na duel AIK-u ide s mršavih 0:0 s Grbavice, trener Tuzlaka smatra da je vrlo bitno hoće li ekipa Slavka Petrovića u prvih pola sata odigrati čvrsto i bez primljenog gola.

“Ako u tome uspije, Željo šansu može tražiti u nastavku utakmice. Međutim, poznajem igru AIK-a i oni će sigurno u prvih pola sata napasti. Šveđani tako igraju i samo je pitanje hoće li im se pružiti prilika da poentiraju. Moje je mišljenje da su šanse u ovom meču podjednake”, smatra „coach“ s Tušnja.

Komentirao je i utakmicu Maribor – Zrinjski, kazavši kako je nespretno primljeni drugi gol iz Mostara koštao Plemiće prolaza u 3. pretkolo Lige prvaka.

“Prije ove utakmice rekao sam da Zrinjskog očekuje težak posao. Kod njih je dosta kadrovskih promjena bilo još prije uzvrata, pa sam ocijenio da su im izgledi za prolazak minimalni, a to se na kraju i potvrdilo”, zaključio je Jagodić.

Kopirati
Drag cursor here to close