Odlučujuća utakmica

Jagodić: Igrači moraju pokazati da zaslužuju dres Jedinstva

Dodao je kako će ekipa sigurno biti oslabljena neigranjem standardnih prvotimaca Tahirovića i Bijedića, dok je pod upitnikom nastup Zečevića.
Sport / Nogomet | 21. 05. 2019. u 13:51 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Jedinstva u srijedu u okviru 28. kola Prve lige Federacije BiH dočekuju Metalleghe iz Jajca. Bit će to ogled direktnih rivala u utrci za opstanak, a ekipa Vlade Jagodića je dosad skupila tri boda manje od narednog rivala.

''Nanizali smo nažalost nekoliko poraza i doveli se u neugodnu situaciju. Ekipa mi posebno loše reagira kada je u rezultatskom deficitu, što je uvjetovano skromnim igračkim kadrom i neiskustvom. Sada smo pod imperativom pobjede i igrači jednostavno moraju pokazati da zaslužuju dres Jedinstva. Sve osim pobjede, za nas je neprihvatljivo'', istaknuo je šef stručnog štaba Nogometnog kluba Jedinstvo.

Dodao je kako će ekipa sigurno biti oslabljena neigranjem standardnih prvotimaca Tahirovića i Bijedića, dok je pod upitnikom nastup Zečevića.

''Tahirović ima tešku ozljedu i vjerojatno neće biti na raspolaganju ni u subotu. Bijedić također nije trenirao zbog bolova u nozi, a Zečević je skoro navikao na bol, tako da se nadam da će barem on igrati sutra. Moramo biti optimistični i naći rješenje kako nadigrati tim iz Jajca'', riječi su Vlade Jagodića.

Utakmica između Jedinstva i Metalleghea igra se sutra na Gradskom stadionu u Bihaću od 17 sati i 30 minuta.

Kopirati
Drag cursor here to close