Vraća se na Otok

Jadon Sancho prelazi iz Borussije u United

Borussiji će pripasti 85 milijuna eura uz dodatnih 10 milijuna kroz bonuse. Ostale su formalnosti da Sancho i službeno postane igrač Uniteda.
Sport / Nogomet | 30. 06. 2021. u 21:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pouzdani izvori objavili su u srijedu kako je Jadon Sancho novi nogometaš Manchester Uniteda.

Engleski reprezentativac odavno je želja Manchester Uniteda i sada je konačno došlo do dogovora s Borussijom Dortmund, pa će sjajni krilni nogometaš karijeru nastaviti na Old Traffordu.

Borussiji će pripasti 85 milijuna eura uz dodatnih 10 milijuna kroz bonuse. Ostale su formalnosti da Sancho i službeno postane igrač Uniteda. Navodi se da će potpisati petogodišnji ugovor s Crvenim vragovima.

Sancho će liječničke preglede u Manchesteru odraditi čim okonča nastup na Europskom prvenstvu s Engleskom.

Iako ima 21 godinu, za Englesku je već skupio 20 nastupa i upisao tri gola, dok je za mlađe kategorije Engleske odigrao 36 utakmica i postigao 23 gola.Kada je imao 14 godina, u ožujku 2015. godine prešao je iz Watforda u Manchester City za sitan novac. U srpnju 2017. Sancho je želio napustiti klub zbog spora oko novog ugovora.

Sancho je 31. kolovoza 2017. potpisao ugovor s Borussijom Dortmund za naknadu od 8 milijuna funti te je odmah bio priključen prvoj momčadi.

Ovo je drugi najveći izlazni transfer Borussije Dortmund u povijesti. Naime, Ousmane Dembélé je 2017. prodan u Barcelonu za 105 milijuna eura, a uz bonuse je Milijunašima dosad pripalo čak 135 milijuna. Nekog značajnijeg traga Dembélé nije ostavio na Campu Nou.

Kopirati
Drag cursor here to close