Engleski doprvak

Jadon Sancho kompletirao prelazak u Manchester United

Transfer je dogovoren ranije ovoga tjedna, a njemački je klub objavio kako će United za Sancha izdvojiti 85 milijuna eura.
Sport / Nogomet | 23. 07. 2021. u 17:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleski nogometni doprvak Manchester United u petak je kompletirao dovođenje reprezentativnog napadača Jadona Sancha (21) iz redova Borussije Dortmund.

Transfer je dogovoren ranije ovoga tjedna, a njemački je klub objavio kako će United za Sancha izdvojiti 85 milijuna eura.

- Zauvijek ću ostati zahvalan Dortmundu što mi je pružio priliku igrati za prvu momčad iako sam znao kako ću se jednog dana vratiti u Englesku. Prilka za dolazak u Manchester United je ostvarenje sna, kazao je Sancho koji je u mlađim dobnim kategorijama bio član Unitedova gradskog rivala Manchester Cityja.

Prošle sezone Sancho je postigao 16 pogodaka uz 20 asistencija te je pomogao "žuto-crnima" u osvajanju Njemačkog kupa te trećeg mjesta u prvenstvu koje vodi u Ligu prvaka.

U finalu ovogodišnjeg EURA Sancho je bio jedan od trojice Engleza koji nisu iskoristili 11-erac u raspucavanju što je bio razlog da je prvak postala Italija, prenosi Hina.

Kopirati
Drag cursor here to close