Bez četiri prvotimca

Izvršena prozivka u Bjelavama: Nogometaši Čapljine započeli pripreme

Sport / Nogomet | 02. 07. 2017. u 17:07 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Gradskom stadionu Bjelave u Čapljini trener Hrvatskog nogometnog kluba ''Čapljina'' Damir Beća izvršio je u nedjelju prozivku nogometaša.

Na treningu se okupilo tridesetak igrača, koji će se kroz pripremno razdoblje pokušati nametnuti treneru Beći za prvu momčad.

''Danas smo krenuli s pripremama, imamo dosta novih igrača koji će se probati nametnuti kroz pripreme za sljedeću sezonu. S treninzima krećemo dva puta dnevno, a već u četvrtak je zakazana pripremna utakmica s Igmanom iz Konjica, a sedam dana poslije toga i druga, tako da možemo vidjeti od ovih grača što je za nas i što nam može faliti, pa da tako mozemo pokušati kompletirati ekipu'', rekao je za Bljesak.info Damir Beća.


Trener HNK ''Čapljina'' Damir Beća (Foto: Bljesak.info)

Kaže da će sljedeća sezona biti jača, ali i teža u odnosu na prethodnu, mada je, kako kaže, i protekla sezona bila teška jer je ispadalo pet ekipa.

Klub ove godine ne može računati na Salku Jazvina, Miloša Bratića, Ljubišu Pecelja i Arnesa Ćosića.

''Jazvin je otišao igrati u Premijer ligu, i to za prvaka države, što je za nas dobra stvar, jer smo stvorili takav kadar. Bratić i Pecelj više neće igrati za Čapljinu, a Ćosić se vratio u Gračanicu. Sigurno je da će nam nedostajati ovi igrači, ali potrudit ćemo se da iskoristimo to što imamo, te da dovedemo to što nam je deficitarno'', dodao je Beća.

Predsjednik kluba Zoran Prskalo očekuje manje turbulentnu sezonu od one prethodne.

''Za početak želimo da što bolje uđemo u sezonu, i cilj je da sezona bude manje turbulentna nego lani te da ostvarimo dobar rezultat. Čapljina je odskočna daska za dosta igrača, počevši od Salke Jazvina, Luke Menala, pa i Marina Jurine, svi su oni otišli u veće klubove, a naš osnovni cilj i jeste stvarati mlade igrače, stoga smo u pripremni proces uključili dosta juniora za koje se nadam da će se izboriti za svoje mjesto među prvih 11'', rekao je Prskalo za Bljesak.info.


Predsjednik HNK ''Čapljina'' Zoran Prskalo (Foto: Bljesak.info)

Kad je u pitanju stručni stožer, pored trenera Damira Beće pomoćni trener HNK Čapljina je Davor Jelčić, a trener golmana je Duško Bojbaša. Fizioterapeut je Drago Bakalar, oružar je Jusuf Dado Novaković.

Predsjednik kluba je Zoran Prskalo, dopredsjednik je Veselko Jurković, sportski direktor je Damir Obad, dok je tajnik Nikica Alilović.

Kopirati
Drag cursor here to close