Stojećki podnio udarac

Izostavljeni Rooney: Shvaćam odluku izbornika, ovo je nogomet

Sport / Nogomet | 11. 10. 2016. u 07:33 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Engleska je nekad bila Wayne Rooney, danas više nije. Rejting robusnog ofenzivca počeo je padati najprije u Manchester Unitedu, gdje mu je u posljednjim utakmicama Jose Mourinho namijenio klupu, a sada mu se to događa i u reprezentaciji.

Rekorder s 53 gola u 117 nastupa za Gordi Albion večerašnju će utakmicu protiv Slovenije početi u društvu rezervnih igrača, što mu nije bilo drago čuti, ali ostao je ponosan...

“Ne krijem da je ovo težak period za mene. Ali ostajem tu uz momke uz koje sam bio godinama, od početka ili s klupe, nije bitno”, rekao je.

“To je nogomet. Nisam iznenađen. Trinaest sam godina davao sve za reprezentaciju, ali dođe vrijeme kada više niste među prvim imenima..., što sam nekad bio”, dodao je.

Privremeni izbornik Gareth Southgate, upozorava BBC, morao bi pripaziti što radi, jer ovo nije baš lagana, ni jednostavna odluka.

On se objasnio na sljedeći način: “Ovo je nogometna odluka. Vidio sam kako igraju Slovenci i odlučio da mi za ovu utakmicu treba drukčiji tip veznjaka.”

Duel Slovenije i Engleske jedan je od devet večerašnjih u sklopu 3. kola europskih kvalifikacija za SP 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close