Ligue 1

Iznenađujući poraz PSG-a od Nantesa; Monaco i Lille odigrali bez golova

Draxler u 42. minuti stupio na scenu i svojim pogotkom donio kakvu-takvu mirnoću Pochettinovoj momčadi pred odlazak na odmor. Međutim, umjesto da domaćin poveća svoju prednost u drugome dijelu, dogodilo se upravo suprotno.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2021. u 06:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon remija Kovačeva Monaca i u Francuskoj vodećeg Lillea, očekivalo se da će se aktualni francuski prvaci, nogometaši PSG-a, slavljem protiv Nantesa izjednačiti na čelu Ligue 1.

Međutim, očito da je ovotjedna utakmica u Ligi prvaka bila poveći napor za Parižane, s obzirom da su ih gosti iznenadili i preokretom slavili 2:1.

Dugo se nije ništa događalo, sve do samog kraja prvog djela. Tada je Draxler u 42. minuti stupio na scenu i svojim pogotkom donio kakvu-takvu mirnoću Pochettinovoj momčadi pred odlazak na odmor.

Međutim, umjesto da domaćin poveća svoju prednost u drugome dijelu, dogodilo se upravo suprotno. Prvo je u 59. Kolo zabio za izjednačenje nakon greške domaće obrane, da bi u 71. Simon gostima iz Nantesa donio preokret nakon akcije u tri poteza koju je startao vratar gostiju Lafont.

Ispostavilo se da remijem protiv Kovačeva Monaca (0:0) vodeći Lille ipak nije izgubio svoju poziciju, dok će PSG itekako žaliti za svojom nesmotrenošću protiv Nantesa.

Tim prije, uzme li se u obzir da je Nantes fenjeraš koji je još uvijek u zoni ispadanja, unatoč danas posve neočekivanom slavlju.


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Kopirati
Drag cursor here to close