Iznenađenje u Gabeli

Remi GOŠK-a i Viteza zakomplicirao borbu za ostanak

GOŠK je sada na četvrtom mjestu Lige za opstanak sa 30 osvojenih bodova koliko ima i Sloboda.
Sport / Nogomet | 15. 04. 2018. u 21:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se očekivala laka pobjeda GOŠK-a koji je danas u Gabeli ugostio ekipu Viteza, gledatelji na stadionu Perice Pavlovića u Gabeli ostali su razočarani nastupom ''lavova''.

Naime, Gabeljni su odigrali neriješeno sa ekipom Viteza, a ovaj rezultat u potpunosti je zakomplicirao borbu za opstanak u Premijer ligi BiH.

Domaća ekipa povela je u 48. minuti utakmice preko Rodina, a Vitez je izjednačio u 76. minuti susreta golom Boje.

''Moji momci su dali sve od sebe da dođu do povoljnog rezultata i sretan sam jer je ovo nama prvi gol u gostima i prvi bod u gostima, i igračima čestitam na borbenosti i zalaganju'', rekao je trener Viteza Ivica Bonić.

Feđa Dudić, trener GOŠK-a, čestitao je gostima na osvojenom bodu.

''Iako smo poveli nismo uspjeli iskontrolirati rezultat, primili smo gol kako ne treba i upali smo probleme. Vitez odlično igra, danas su igrali kao da je ovo Liga prvaka, i kao da im je ovo presudna utakmica, i na tome im čestitam. Ovdje tko god dođe ima sve uvjete za igru, na terenu i suđenjem, i onda je lako igrati u Gabeli, no nemamo svi isti tretman, posebno mi koji smo mali klub, a mi ćemo se nastaviti boriti pošteno i do kraja pa ćemo vidjeti tko će na kraju slavit i ostat u Premijer ligi'', rekao je Dudić.

GOŠK je sada na četvrtom mjestu Lige za opstanak sa 30 osvojenih bodova koliko ima i Sloboda, dok je Vitez posljednjeplasirani sa samo devet bodova.

NK GOŠK - NK Vitez 1:1 (0:0)

GOŠK: Kozić, Čolić, Rodin, Hasanhodžić, Mišić, Barić, Raguž, Zolj, Ramić, Mulahusejnović, So.

VITEZ: Tirić, Stanić, Brekalo, Jevtić, Livaja, Hadžanović, Ivičić, Šivšić, Vukoja, Bojo, Vranjić.

Kopirati
Drag cursor here to close