Buhovo 2019.

Iznenađenje u finalu lovačkog rurnira

Malonogometna ekipa Lovačke udruge Ričina Proložac sekcija Podi u finalu je s 2:0 pobijedila ekipu ''Što poleti ne odleti što sleti ne poleti''.
Sport / Nogomet | 04. 07. 2019. u 18:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Malonogometna ekipa Lovačke udruge Ričina Proložac sekcija Podi u finalu je s 2:0 pobijedila ekipu ''Što poleti ne odleti što sleti ne poleti''. Oni su tako osvojili 6. lovački malonogometni turnir Buhovo 2019. godine koji se posljednjih dana igrao u istoimenom mjestu pored Širokog Brijega.

Finalnu večer pratilo je preko 1000 ljudi.

''Utakmica je opravdala očekivanja i bila je dostojna finala nekog profesionalnog turnira. Ovom pobjedom u odlučujućem susretu Imoćanima je pripala nagrada od četiri živa divlja vepra, dok su poraženi igrači iz Čitluka zaslužili nagradu od dva divlja vepra'', rekli su organizatori turnira.

Najbolji strijelac i igrač je Marijan Maršić iz pobjedničke ekipe Prološca, dok je najbolji vratar Karlo Pehar iz ekipe Što poleti ne odleti što sleti ne poleti. Najveselija ekipa je Bonaca a najborbenija Studenci. Pokal za fair play završio je u rukama predstavnika Berete Klobuk.

Najstariji strijelac i igrač turnira bio je Mladen Sesar Geca iz domaće ekipe Gazele Buhovo. Inače u borbi za treće mjesto Rujan je nakon penala s 5:4 bio bolji od Vinjana te tako osigurao nagradu od jednog vepra.

Kednog vepra dobio je i najsretniji sudionik bogate tombole koju je pripremio organizator.

Uz glazbu uživo veselilo se do ranih jutarnjih sati.

Kopirati
Drag cursor here to close