Otmjeno i toplo

Iznad svih Hrvatska: Emotivna oproštajna poruka i video Ivana Rakitića

"Sve što smo zajedno postigli kao momčad i kao nacija, zauvijek će ostati u mom sjećanju i u mom srcu, kao najveće dostignuće moje nogometne karijere".
Sport / Nogomet | 22. 09. 2020. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ivan Rakitić više nije hrvatski reprezentativac. Odluku je priopćio izborniku Zlatku Daliću uoči objave popisa za listopadske utakmice.

Njegov oproštaj priča je dana u Hrvatskoj, ali i šire, a o svemu se oglasio i sam veznjak Seville objavom na Instagramu.

Uz video koji sumira njegovu sjajnu karijeru od početaka do najslavnijih dana u Rusiji, stavio je i emotivan opis.

''Teška srca donio sam odluku o napuštanju reprezentacije, ali odlazim ponosan na sve što sam sa svojim sugiračima i prijateljima napravio u najdražem dresu, za koji smo jednako ginuli u prijateljskim utakmicama i u finalu Svjetskoga prvenstva.

Kao mali sanjao sam obući dres reprezentacije svoje domovine, a na koncu je taj moj san potrajao 106 utakmica. I sve što smo zajedno postigli kao momčad i kao nacija, zauvijek će ostati u mom sjećanju i u mom srcu, kao najveće dostignuće moje nogometne karijere.

Sa suzom u oku opraštam se od dresa reprezentacije i od mojih suigrača i selim se na tribine, odakle ću ih bodriti s jednakim žarom, kao njihov najvjerniji i najveći navijač. Iznad svih Hrvatska...'' 

Kopirati
Drag cursor here to close