Liga prvaka kao motiv

Izet Hajrović: Olmo ostaje u Dinamu, nagovorio sam ga!

"Nagovorio sam ga. Ostaje u Dinamu. Daniel Olmić", napisao je Hajrović na Instagramu. Prijelazni rok uskoro završava, a ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti, Španjolac će ostati.
Sport / Nogomet | 28. 08. 2019. u 08:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: SN / Hajrović i Olmo

Španjolski nogometaš Dani Olmo jedan je od glavnih igrača ovog Dinama, a čini se kako je plasman u Ligu prvaka zagrebačkog kluba odredio njegovu budućnost.

Olmo je više puta ranije spominjao kako mu je san igrati u Ligi prvaka, a sada taj san može ostvariti u redovima Dinama.

"Modri" su jučer izbacili Rosenborg i plasirali se u najelitnije klupsko europsko natjecanje, a sve je izglednije da će upravo to presuditi o budućnosti Olma.

U prilog tome govori i objava Izeta Hajrovića na Instagramu kojom je potvrdio kako Španjolac ostaje.

"Nagovorio sam ga. Ostaje u Dinamu. Daniel Olmić", napisao je Hajrović na Instagramu.

Prijelazni rok uskoro završava, a ako ne dođe neka ponuda koja se ne može odbiti, Španjolac će ostati.

Zanimljivo je da su sinoć protiv Rosenborga u Trondheimu upravo Izet Hajrović i Dani Olmo debelo podbacili.

Posebno je loše odigrao Hajrović, ali se i Olmu 'potkarlo' nekoliko neopreznih pokušaja iznošenja lopte ili driblinga koji su završili brzim kontraudarom Norvežana - na sreću bez posljedica.

U grupnoj fazi Lige prvaka igre kao protiv Rosenboga neće Olmu i Hajroviću donijeti nikakav rejting na tržištu nogometaša, a Dinamo protiv ozbiljnih ekipa neće imati šansi za sačuvati obraz i Livakovićevu mrežu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Misija ispunjena! Ova ekipa je nevjerojatna...  ¡Misión cumplida! Este equipo es muy grande...  #UCL

Objavu dijeli Dani Olmo (@daniolmo7)

Olmo: Moj je san igrati Ligu prvaka, zašto ne i u Dinamu?

Nakon utakmice, Danija Olma, najboljeg igrača ove momčadi, ponovno su novinari pitali isto pitanje koje sluša od početka sezone. Ostaje li u Dinamu sada kada je ušao u Ligu prvaka? Nekoliko puta je ponovio da bi volio slušati himnu najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja u Zagrebu.

"Vidjet ćemo, ali ja sam još uvijek ovdje. Moj je san igrati Ligu prvaka, zašto ne i u Dinamu?" rekao je Španjolac nakon susreta. Na putu do autobusa su ga dočekali Dinamovi navijači, slikali se s njim i rekli mu da ostane, na što se Olmo samo nasmiješio.

Prijelazni rok traje do 2. rujna, vidjet ćemo što će Španjolac i Dinamo odlučiti do tada.

Kopirati
Drag cursor here to close