Nije u šoldima sve?

Izbornika Indije Igora Štimca fizički napao sin Luka

Prema neslužbenim informacijama, ispred haustora te na stubištu zgrade mladić je vikao, galamio, u jednom trenutku fizički napao oca udarajući ga šakama...
Sport / Nogomet | 22. 05. 2020. u 21:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Igor Štimac

Kako prenosi portal DalmacijaDanas, na splitskom Žnjanu došlo je do izgreda nakon čega je policija podnijela optužni prijedlog protiv 30-godišnjaka radi narušavanja javnog reda i mira, ali i zbog obiteljskog nasilja.

Žrtve su Igor Štimac, bivši hrvaski reprezentativac i danas trener, te njegova 22-godišnja kćer, dok je prijavljeni 30-godišnji Štimčev sin.

Prema neslužbenim informacijama, ispred haustora te na stubištu zgrade mladić je vikao, galamio, u jednom trenutku fizički napao oca udarajući ga šakama, a kada je sestra izašla smiriti situaciju, udario je i nju.

Foto: Tportal.hr / Mediji su prije tri godine objavili vezu Jelene Leko, sestre bivšeg nogometaša Jerka Leke, i Luke Štimca

Svemu su svjedočili susjedi ne usuđujući se miješati u situaciju, ali su pozvali policiju.

Preskačuči ogradu vidno alkoholizirani mladić nekoliko je puta pao, a prema očevicima dogodilo se još nekoliko nemilih scena.

Igor Štimac odbio je liječničku pomoć dok je sinu ona pružena na Hitnom kirurškom prijemu KBC-a Split, gdje je utvrđeno kako je zadobio teške ozljede i i prijelom donjeg dijela potkoljenice.

S obzirom na stanje alkoholiziranosti, nije bilo mogućnosti obaviti razgovor s policijom, a tijekom petka bit će priveden na prekršajni sud.

Najstariji sin nekadašnjeg izbornika hrvatske nogometne reprezentacije i njegove prve supruge Suzane Žunić, diplomirao je 2013. internacionalni menadžment i marketing na američkoj školi Franklin Collage u Luganu u Švicarskoj.

Kopirati
Drag cursor here to close