Armen Gyulbdaghyants

Izbornik Armenije uoči susreta s BiH: U modernom nogometu ne pobjeđuju uvijek favoriti

Iako smatra da je reprezentacija BiH u prednosti zbog domaćeg terena, vjeruje da u modernom nogometnu nema favorita.
Sport / Nogomet | 22. 03. 2019. u 19:05 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Pokušat ćemo odigrati momčadski, potpuno posvećeni utakmici i svesti greške na minimum. Ukoliko tako pristupimo, možemo očekivati pozitivan rezultat'', rekao je izbornik nogometne reprezentacije Armenije Armen Gyulbdaghyants na press konferenciji uoči prve utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2020. koju njegova reprezentacija igra u subotu na stadionu Grbavica u Sarajevu protiv Bosne i Hercegovine.

Iako smatra da je reprezentacija BiH u prednosti zbog domaćeg terena, vjeruje da u modernom nogometnu nema favorita.

''BiH je u prednosti jer igra kući, ali u modernom nogometu ne pobjeđuje onaj tko je favorit nego onaj tko pravi manje grešaka'', kazao je izbornik Armenije.

Foto: Fena / Press konferencija

Nije želio posebno izdvajati nijednog igrača iz bh. reprezentacije navodeći da BiH ima igrača visokog glasa u svojim redovima, također i da njegova reprezentacija ima igrača ''na istoj, a možda i na većoj razini''.

Još jednom je naglasio da će pokušati momčadski odigrati dobro i dati svoj maksimum za pozitivan rezultat.

Veznjak Armenije Sargis Adamyan ponovio je riječi izbornika, ističući da njegovi suigrači i on u utakmicu moraju ući pozitivnog duha, svesti greške na minimum i dati sve kako bi ostvarili pozitivan rezultat.

Reprezentativci Armenije u 19:00 sati obavit će i službeni trening na stadionu Grbavica gdje će od subote od 20:45 biti odigrati susret protiv BiH.

Foto: Fena / Sargis Adamyan
Kopirati
Drag cursor here to close